AnaSayfa > Güncel > AK PARTİ’DE ‘BAŞARI’, SAFLARI SIKLAŞTIRDI..

AK PARTİ’DE ‘BAŞARI’, SAFLARI SIKLAŞTIRDI..

AK Parti’nin Zonguldak’tan seçilen 3 Milletvekili ve diğer adayları, bugün Ereğli’ye ‘Teşekkür’ ziyaretine geldi. Karşılamada öyle bir fotoğraf ortaya çıktı ki, seçimden önce AK Parti hiç bu kadar kalabalık görünmemişti. Başarı, AK Parti’de, safları iyice sıklaştırdı...

11.Kasım.2015 Çarşamba 14:39
A A

7 Haziran seçim sonuçlarından sonra tek başına iktidar olamayan ve 1 Kasım’da gerçekleştirilen erken genel seçimde ezici bir çoğunlukla tek başına iktidar olan AK Parti’de,  Milletvekili ve teşkilatların halka ‘Teşekkür’ ziyaretleri sürüyor.

Zonguldak’tan seçilen 3 AK Parti Milletvekili ve diğer adaylar, bugün Ereğli halkına teşekkür için ilçeye geldiler.

Milletvekillerini, AK Parti teşkilatlarının yanı sıra, AK Parti’ye gönül verenler ‘İş Bankası’ yanında karşıladılar.

Bu karşılamada ortaya öyle bir fotoğraf çıktı ki, AK Parti seçimlerden önce hiç bu kadar kalabalık görünmemişti.

1 Kasım seçimlerinde, ülke genelinde esen ‘Koalisyon olacak, Abdullah Gül yeni bir parti kuracak’ havasına kapılmış, hatta Ereğli’de Abdullah Gül’ün kuracağı parti’de ilçe Başkanı olmak, yönetiminde yer almak, kuruluşunda Abdullah Gül’ün partisine geçmek için hesaplar yaptıkları iddia edilen bazı simalar ile, seçim çalışmalarına hiç katılmayan kişiler dahi, ‘Başarıyı kutlamak için’ karşılama alanındaydı.

AK Parti’nin ülke genelinde yakaladığı yüzde 49,5’luk başarıyı, Zonguldak genelinde tarihinde en yüksek oyu alarak (191 bine) çıkartması ve Zonguldak ortalamasının Türkiye ortalamasını geçmesiyle ortaya çıkan başarı, Ereğli’de de safları iyice sıklaştırmış oldu.

Haber-Analiz: Bilgin AVCI

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler