AnaSayfa > Güncel > HALİT KARADENİZ İÇİN TÖREN..

HALİT KARADENİZ İÇİN TÖREN..

3 dönem Kdz.Ereğli Belediye Meclis Üyeliği yapan ve hayatını kaybeden Halit Karadeniz için Belediye önünde tören düzenlendi, Ali Molla'da kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.

08.Ocak.2016 Cuma 14:08
A A

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli eski İlçe Başkanlarından ve Kdz. Ereğli Belediyesi eski meclis üyelerinden Halit Karadeniz (86) Vefat etti.
Karadeniz için bugün saat 12.00’da Belediye önünde bir tören düzenlendi. AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, CHP İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ile Karadeniz ailesinin yakınlarının katıldığı törende, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yaptığı konuşmada Karadeniz ailesine başsağlığı diledi.
Başkan Uysal; “Kdz.Ereğli Belediyesinde 3 dönem Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulunan, ilçemize hizmeti bulunmuş değerli abimiz Halit Karadeniz'i son yolculuğuna uğurluyoruz. Merhum Halit ağabeyimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.
Törenin ardından Karadeniz için helallik istendi. Ali Molla camiinde kılınan cenaze namazının ardından Karadeniz'in naaşı şehir mezarlığında toprağa verildi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu