AnaSayfa > Güncel > ANKARA'DAKİ KATLİAMA, EREĞLİ'DE TEPKİ..

ANKARA'DAKİ KATLİAMA, EREĞLİ'DE TEPKİ..

Ankara'da yaşanan Terör Eylemi, Ereğli'de bir araya gelen sendikalar, siyasi parti ve STK temsilcileri tarafından kınandı.

10.Aralık.2015 Perşembe 18:22
A A

Ankara'da meydana gelen terör saldırısı tüm Türkiye'de olduğu gibi Ereğli'de de lanetlendi. Karadeniz Ereğli'de CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, milletvekili adayı Buket Müftüoğlu'nun da aralarında bulunduğu siyasi parti temsilcileri, çeşitli sivil toplum kuruluşları ve sendikalar kent merkezinde bulunan Atatürk anıtında bir araya geldi.

Grup adına açıklama yapan Eğitim-Sen Ereğli Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Sercan Uzunel, 10 Ekim'de Ankara'da emek, barış ve demokrasi mitingi için toplandıklarını, kamu emekçilerinin, işçilerin, halkların özlemlerini haykırmak, umutlarını yaşatmak için kandan ve savaştan beslenenlere karşı "savaşa inat barış, hemen şimdi" demek için bir araya geldiklerini söyledi.

Uzunel yaptığı konuşmasında; "Bizler her fırsatta savaş çığırtkanlığı yapanlara karşı, "İnadına barış" diyen barış savunucularını göz göre göre katledenleri ve bu katliamın gerçekleşmesine neden olanları lanetliyoruz. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.

Yaklaşık 300'e yakın kişinin katıldığı etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sona erdi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu