AnaSayfa > Güncel > EREĞLİ BELEDİYESİNDE, 2 PERSONELE 'RÜŞVET' SORUŞTURMASI..

EREĞLİ BELEDİYESİNDE, 2 PERSONELE 'RÜŞVET' SORUŞTURMASI..

Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünün 2 personeli hakkında, seçim döneminde Kepez'de bir esnaftan 'rüşvet' talep ettikleri iddiasıyla, Başkan Hüseyin Uysal'ın talimatıyla 'Disiplin Soruşturması' başlatıldı..

06.Aralık.2015 Pazar 17:01
A A

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, seçim çalışmaları kapsamında karşılaştığı bir şikayeti affetmedi ve talimat vererek Belediyedeki 2 personel hakkında 'rüşvet talep etmek' suçundan soruşturma başlattı.

Haberci'nin edindiği bilgilere göre, yol yapım çalışmaları nedeniyle Karayollarının Ereğli Belediyesine yolu teslim etmediği ve gerekli düzenlemelerin yapılamadığı için zor durumda olan Kepez esnafı, birde Belediye görevlisi 2 personelin 'Rüşvet' iddiasıyla sarsıldı.

İddiaya göre, Kepez yolu üzerinde Berber Dükkanı bulunan bir esnafın işyerine 'Kaçak su kullanıyorsun' diyerek inceleme yapmaya giden Belediye Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü personeli 2 kişi, Berberden,  'Çok büyük ceza yiyeceksin, ancak 600 TL ver, saati sıfırlayalım' teklifine, '2 gün sonra buluşmak' üzere anlaştı.

BELEDİYE BAŞKANI UYSAL'DAN GİZLEDİLER..

Belediye personelinin bu talebi karşısında soluğu Ereğli Belediyesinde alan Esnaf, bir dilekçe yazarak şikayette bulundu. Tekrar işinin başına dönen esnafı, haftalarca kimse arayıp sormadı. Olay, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ın seçim çalışmaları nedeniyle vatandaşları ziyaret etmesi üzerine ortaya çıktı. Başkan Uysal'la seçim çalışmaları sırasında karşılaşan Berber Esnafının babası, olayı anlatıp, 'bizi ne arayıp sordunuz, bu durumu sümenaltı mı yaptınız' şikayeti üzerine, Makama döndüğünde konuyu araştırdı ve esnafın yaptığı şikayetin İlgili Müdürlük tarafından sümenaltı edildiğini öğrendi.

UYSAL'IN TALİMATIYLA 'DİSİPLİN SORUŞTURMASI' BAŞLATILDI..

Uysal, bir de seçim döneminde yaşanan bu gelişme üzerine ismi geçen 2 personel ile esnafı yüzleştirdikten sonra, talimat vererek 2 personel hakkında 'Disiplin Soruşturması' başlattı..

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu