AnaSayfa > Güncel > TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BAŞLADI

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BAŞLADI

Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin ev sahipliğinde Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Oturarak Voleybol Türkiye Şampiyonası öncesi teknik toplantı ve fikstür çekimi yapıldı. 8 takımın katılımıyla yapılacak şampiyonanın final maçı 14 Haziran 2015 Pazar günü saat 17.00’de oynanacak.

06.Aralık.2015 Pazar 12:47
A A

Karadeniz Ereğli’de yapılacak olan Oturarak Voleybol Türkiye Şampiyonası başladı. Müsabakalar öncesi yapılan teknik toplantı ve fikstür çekimine, Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Oturarak Voleybol’dan Sorumlu AS Başkan Soner Yasak, Oturarak Voleybol Milli Takımlar Sorumlusu Yusuf Kenan Kök, Oturarak Voleybol Milli Takım Yardımcı Antrenörü İbrahim Aktay, Kdz. Ereğli Belediye Spor Kulübü’nü temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan, Kulüp 2.Başkanı Ayhan Atay, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdür Vekili Haydar Üzülmez, Ereğli Belediye Spor Oturarak Voleybol Takımı Antrenörü İbrahim Adem Çelik ve organizasyona belediye adına katılan Sosyal Yardım İşleri Müdürü Namık Şahin ile şampiyonaya katılan kulüplerin başkan ve temsilcileri katıldı.

YASAK’TAN EREĞLİ BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR
Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Oturarak Voleybol’dan Sorumlu AS Başkan Soner Yasak, yaptığı konuşmada böylesi bir organizasyona ev sahipliği yapmasından dolayı Kdz. Ereğli Belediyesi’ne teşekkür etti. En büyük arzularının Oturarak Voleybol Ligi kurmak olduğunu belirten Yasak, “Ereğli bunun için bir kıvılcım olacak. 2015-2016 sezonundan itibaren Oturarak Voleybol Ligi kurulacak ve inanıyorum ki zamanla çığ gibi büyüyeceğiz” dedi.

NAZIM ERDOĞAN, “ÇOK MUTLUYUZ”
Organizasyonun ev sahibi Ereğli Belediyesi adına konuşan Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan, 8 takımın katılımıyla yapılacak böylesi bir organizasyonun kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi. Kulüp 2. Başkan Ayhan Atay’da tüm katılımcılara teşekkür etti.

ŞAMPİYONAYA KATILAN TAKIMLAR
Erdemir Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmalarda Karadeniz Ereğli Belediye Spor Oturarak Voleybol Takımı’nın yanı sıra Adana, Antalya, Konya, Diyarbakır, Muş, İskenderun ve Samsun takımları mücadele edecek.

FİKSTÜR ÇEKİLDİ
Çekilen fikstür sonucunda 8 takım iki ayrı grupta mücadele edecek.
A GRUBU
Konya Engelliler Spor Kulübü,
İskenderun Engelliler Spor Kulübü,
Adana Umudun Işığı Engelliler Spor Kulübü
Samsun Ekpres Engelliler Spor Kulübü
B GRUBU
Ereğli Belediye Spor Oturarak Voleybol
Muş Bedensel Engelliler Spor Kulübü
Antalya Akdeniz Engelliler Spor Kulübü
Diyarbakır Ortopedik Engelliler Spor Kulübü
MAÇLAR BUGÜN BAŞLIYOR
Türkiye şampiyonasında günün ilk maçı, şampiyonanın tüm maçlarının oynanacağı Erdemir Kapalı Spor Salonu’nda 12 Haziran 2015 Cuma (Bugün) saat 14.00’te Konya ile Samsun takımları arasında oynanacak.
15.15’te açılış seremonisinin yapılacağı şampiyonada saat 15.30’da Ereğli Belediye Spor ile Antalya, 16.45’te İskenderun ile Adana, günün son maçında ise saat 18.00’de Muş ile Diyarbakır takımları karşı karşıya gelecek.
Şampiyonada Cumartesi günü 09.30 itibariyle başlayacak olan toplam 6 maç art arda oynanacak. Cumartesi günü Ereğli Belediye Spor’un Muş ile oynayacağı karşılaşma saat 10:45’te başlayacak. Şampiyona Pazar günü yapılacak olan yarı final ve final maçı ile sona erecek.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu