AnaSayfa > Güncel > BOZHANE LİMANI GÜN SAYIYOR

BOZHANE LİMANI GÜN SAYIYOR

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin işlettiği Bozhane Limanı yenileme çalışmaları son aşamaya geldi. Fırtına, deprem gibi doğal afetlere dayanıklı, en yeni teknolojiyle yapılan ve bölgenin en sağlam limanı olacak olan Bozhane Limanı’nda incelemelerde bulunan Belediye Başkan Halil Posbıyık; “Zor günler geçirdiğimiz oldu, çok masraflı bir noktaya geldi. Tam sıkıntıların olduğu bir döneme denk geldi. Kısıtlamaların olduğu, hatta özel endüstri bölgesi nedeniyle demirçelikten tüm paralarımızın kesildiği bir dönemde, tasarruf tedbirleriyle belediyenin elinin kolunun bağlandığı bir dönemde hiç aksatmadan görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Görevli arkadaşlarımızın tahminine göre Ekim sonuna doğru burayı bir aksilik olmazsa açmış olacağız” dedi.

10.Eylül.2024 Salı 14:11
A A

Kdz. Ereğli Belediyesi, Bozhane Limanı yenileme çalışmalarında son aşamaya yaklaştı.
Belediyenin işlettiği liman çalışmaları tamamlandığında fırtına, deprem gibi doğal afetlere dayanıklı, en yeni teknolojiyle yapılan ve bölgenin en sağlam limanı olacak. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, beraberinde başkan yardımcısı Çetin Yiğit, ilgili daire müdürleri ve teknik ekiple limana giderek yapılan çalışmaları yerinde denetledi.
-EKİM SONU GİBİ AÇMIŞ OLACAĞIZ-
Başkan Posbıyık, zor şartlara rağmen liman çalışmasını aksatmadan yürüttüklerini belirterek, şunları söyledi:
“Bütün gücümüzle hiç aralıksız durmaksızın belediye limanını çalışır hale getirmeye uğraşıyoruz. Açılışı için hemen hpemen sona yaklaştık. Şuanda limanın çevresinde biriken dolgu taşlarının temizlenmesi için bir ihale yaptık. İhaleyi alan İstanbul’dan firma geldi, çevre temizliğini yapıyor. Peşinden yangın emniyeti için su deposu yapılacak. Bizden istenen talimatları böylece yerine getirmiş olacağız. Tabiki zor günler geçirdiğimiz oldu, çok masraflı bir noktaya geldi. Tam sıkıntıların olduğu bir döneme denk geldi. Kısıtlamaların olduğu, hatta özel endüstri bölgesi nedeniyle demirçelikten tüm paralarımızın kesildiği bir dönemde, tasarruf tedbirleriyle belediyenin elinin kolunun bağlandığı bir dönemde hiç aksatmadan görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Görevli arkadaşlarımızın tahminine göre Ekim sonuna doğru burayı bir aksilik olmazsa açmış olacağız. Emeği geçen tüm işçilere, benim ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ereğli’ye, belediyemize hayırlı olsun.”

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu