AnaSayfa > Güncel > POSBIYIK: “SELDEN ETKİLENEN HEMŞERİLERİMİZE GEÇMİŞ OLSUN”

POSBIYIK: “SELDEN ETKİLENEN HEMŞERİLERİMİZE GEÇMİŞ OLSUN”

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Temmuz ayı Meclis toplantısının ikinci oturumunda başta Ormanlı Beldesi’nde ve köylerde meydana gelen sel felaketinden etkilenenlere geçmiş olsun dileğinde bulundu ve “Ereğli Belediyesi olarak her zaman yanlarındayız” dedi. Başkan Posbıyık, “Önümüzdeki yıl Ereğli’de asfaltlanmadık nokta bırakmayacağız. Kendimize ait rekoru kıracağız. Selden etkilenen Ormanlı Beldemize de asfalt desteğinde bulunacağız” diye konuştu.

09.Temmuz.2021 Cuma 12:45
A A

 

Kdz. Ereğli Belediyesi Temmuz 2021 Meclis toplantısı ikinci oturumu tamamlandı. Toplantısı öncesinde gündem dışı konuşan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, başta Ormanlı Beldesi’nde ve köylerde meydana gelen sel felaketinden etkilenenlere geçmiş olsun dileklerini iletti. Posbıyık, “Belediye olarak her zaman yanınızdayız. Yaralarınızın sarılması için destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Posbıyık şunları söyledi:
“Çevremizde büyük sıkıntılar var. Ormanlı ve Çiğdemli, çevre köyler kötü vaziyette. Asfaltlar dereden taşan çamurlarla doldu. Ekiplerimizi Ormanlı’ya gönderdik, orada temizleme, yıkama gibi işlemler yapıyorlar. Bir taraftan Ereğli hudutları içerisinde Bölücek ve Hamzafakıhlı’daki problemleri çözdük. Hala daha devam ediyoruz. Telefonlar geliyor etkilenen bölgelerden. Yaraşlı’da sıkıntı var ama Ereğli Belediyesi olarak her tarafa yetişmeye çalışıyoruz. O bölgedeki vatandaşlarımıza hemşehrilerimize geçmis olsun diyoruz. Ereğli Belediyesi arkalarında, hiç merak etmesinler.
ORMANLI BELDESİNE DE ASFALT DESTEĞİ VEREBİLİRİZ
Dünkü meclis toplantısında da söyledim; önümüzdeki yaz Ereğli’yi asfaltla kaplayacağız demiştik belki Ormanlı’ya falan da yardım ederiz. Asfalt yollar tamamen yarılmış vaziyette. Ereğli’de önümüzdeki yaz büyük bir hareket içinde olacağız. Meclis Üyesi Cengiz Güneş beye de söz verdim. Belen Sanayi’ye, yukarıdan aşağıya komple asfalt yapacağız. Öyle yama mama filan kalmayacak, komple asfaltlayacağız o bölgeyi de. Ormanlı Belediye Başkanımıza, vatandaşlarımıza, köylerdeki muhtarlarımıza, geçmiş olsun diyorum. Ereğli Belediyesi daima hemşerilerimizin arkasında, her konuda yardım etmeye hazırız. Zaten ekiplerimiz o bölgelerde çalışıyor.
VİCDANIMLA EREĞLİ’YE HİZMET ETMEK İSTİYORUM
Gündem maddelerinin görüşülmesi sırasında da konuşan Başkan Posbıyık, “Birlik ve beraberlik içinde hizmet etmeye çalışıyoruz” diyerek şu mesajları verdi:
“Biz dedikodu üretmiyoruz. Bir kıskançlığı, bir de dedikoduyu sevmiyorum Ereğli’de. Kim ne dedi, umurumda değil. Vicdanımla Ereğli’ye hizmet etmek istiyorum. AK Parti ve CHP grubunu aynı görüyorum, ayrım gözetmiyorum. Benim beklentim yok. Ereğli’ye hizmet etmek istiyorum. El ele verip tarih yazmak istiyorum, bu tarihi yazacağız. Meclis üyelerimizle, bürokratlarımla, çalışma arkadaşlarımla hizmet etmek istiyoruz. Ahenk içinde çalışıyoruz.”
Meclis’te daha sonra komisyonlardan gelen ve gündemde bulunan maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler