AnaSayfa > Güncel > BELEDİYEDEN KADİR GECESİNE ÖZEL PROGRAM..

BELEDİYEDEN KADİR GECESİNE ÖZEL PROGRAM..

Karadeniz Ereğli Belediyesi ve Karadeniz Ereğli Müftülüğü’nün Amfi Tiyatro’da ortaklaşa gerçekleştirdiği Kadir Gecesi Programı’nda Mevlid-i Şerif ve ilahiler okundu.

07.Şubat.2016 Pazar 17:05
A A

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal, BEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali Azar, İlçe Müftüsü Recai Albayrak, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri ile vatandaşların katıldığı programda, vatandaşlara belediye personeli tarafından gül suyu ve mevlid şekeri ile ikram çeşmesinden bol bol şerbet ikram edildi.

Milletvekili Çaturoğlu’nun açılışını yaparak ikram çeşmesinden doldurduğu şerbetten program boyunca doya doya içen vatandaşlar, Kadir Gecesi programına akın etti.

Gecenin sonunda bir konuşma yapan Başkan Uysal, “Bir Kadir Gecesine daha eriştiğimiz için Rabbime şükürler olsun. Bin aydan daha hayırlı olan bu gecede insanlık için, İslam âleminin çektiği acıların dinmesi için, ülkemizin terör belasından kurtulması için bol bol dua edelim” dedi.

Müftü Albayrak’ta Belediye Başkanı Uysal’ın Ramazan ayı boyunca halka verdiği iftarlara teşekkür ederek, daha nice ramazanlara erişme temennisinde bulundu.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu