AnaSayfa > Siyaset > CHP ADAYI ÜNAL DEMİRTAŞ, POSBIYIK'LA BULUŞTU..

CHP ADAYI ÜNAL DEMİRTAŞ, POSBIYIK'LA BULUŞTU..

CHP Zonguldak Milletvekili Adaylığı açıklanan Ünal Demirtaş, Ereğli'de Halil Posbıyık'la buluşup, destek istedi. Posbıyık, 'Partimizin arkasındayız' dedi..

04.Eylül.2015 Cuma 14:57
A A

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak 2. sıra Milletvekili Adaylığı açıklanan Ünal Demirtaş, Ereğli'ye gelerek ilçeye 4 dönem Belediye Başkanı olarak hizmet veren Halil Posbıyık'la buluşup destek istedi.

Halil Posbıyık'ın ofisinde bugün gerçekleşen buluşmada CHP Adayı Ünal Demirtaş ile görüşmeleri yaklaşık bir saat sürdü. Sürece ilişkin değerlendirmeler ile seçimlerin konuşulduğu öğrenilen buluşmada, CHP Adayı Ünal Demirtaş, Posbıyık'tan destek istedi.

Posbıyık, Demirtaş'ı tebrik ederek çıktığı bu yolda başarılar dilerken, '7 Haziran Seçimlerinde partimizin arkasındayız' dedi. Görüşmede Posbıyıkı'ın eşi Neriman Posbıyık ve bazı Ereğli Belediye Meclis Üyeleri de yer aldı.

'BAĞIMSIZ ADAYLIK BASKISINI' REDDETMİŞ..

Öte yandan, Halil Posbıyık'ın CHP'den Milletvekili adayı gösterilmediğinin öğrenilmesi üzere başta Ereğli, Zonguldak ve diğer ilçelerden yoğun bir şekilde 'Bağımsız aday ol, seninleyiz' baskısı geldiği ve Posbıyık'ın bu baskıları, 'Kazanacağımı bildiğim halde prensip olarak buna karşıyım. Benim illa Milletvekili olayım diye bir gayem yok. Bugüne kadar mücadelemi hep memleketim, aşığı olduğum Ereğli ve Zonguldak için verdim. Bölen olmam' diyerek reddettiği öğrenildi. 

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu