AnaSayfa > Güncel > CHP GRUBUNUN DESTEĞİYLE, 65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE HALK OTOBÜSLERİ ÜCRETSİZ..

CHP GRUBUNUN DESTEĞİYLE, 65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE HALK OTOBÜSLERİ ÜCRETSİZ..

Ereğli Belediye Meclisinde CHP Grubunun desteğiyle 65 yaş üstü ve engelli yolculara Halk Otobüslerinin ücretsiz olması maddesi komisyona havale edilmeden kabul edildi..

12.Mart.2014 Çarşamba 15:31
A A

Ereğli Belediye Meclisi Aralık ayı ilk oturumunda Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün Görev ve Çalışma Yönetmeliğinin görüşülmesi maddesi, CHP grubunun da desteğiyle komisyona havale edilmeden kabul edildi.

Hükümetin 65 yaş üstü ve Englliler için çıkarttığı ve Ereğli'de bir türlü uygulamayan ulaşımda ücretsiz kanunu, bugün Ereğli Belediye Meclisinin gündemine taşındı.

Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan, Ereğli'de bu kanunun uygulanabilmesi ve yasal boşlukların ortadan kaldırılması için Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün Görev ve Çalışma Yönetmeliğine ek bir madde koyduklarını belirtti.

CHP Grup Sözcüsü Özkan Özyağçı, zaten bunun bir kanun olduğunu ve uygulanması gerektiğini belirtti.

Yönetmeliğe koyulacak ek madde oylamaya sunuldu. CHP Grubunun desteğiyle, bu madde komisyona havale edilmeden mecliste onaylanmış oldu. Böylece Ereğli'de 65 yaş üstü olanlar ve engelli yolcular ulaşımdan ücretsiz olarak faydalanabilecek.

SU İNDİRİMİ VE MÜLKLERİN KİRALANMASI YARINA KALDI

Meclisin ilk oturumu, yarın aynı saatte toplanmak üzere kapandı. Meclis gündeminde bulunan Su fiyatlarının indirilmesi ve Belediye Mülklerinin kiraya verilmesi konuları yarınki mecliste görüşelecek.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler