AnaSayfa > Güncel > CHP MECLİS ÜYESİNDEN, BİREYSEL SPORCULARI SEVİNDİRECEK TALEP..

CHP MECLİS ÜYESİNDEN, BİREYSEL SPORCULARI SEVİNDİRECEK TALEP..

Belediye Meclis toplantısında CHP Meclis Üyesi Diş Hekimi Osman Yavuz, bireysel sporcuları sevindirecek bir talep de bulundu..

11.Mayıs.2014 Pazar 14:53
A A

Ereğli Belediye Meclisi Kasım Ayı toplantısında, Belediyespor’a nakdi yardım yapılmasına ilişkin gündem maddesi görüşülürken, CHP Meclis Üyesi Diş Hekimi Osman Yavuz’dan bireysel sporcuları sevindirecek bir talep geldi.
Yavuz, gündem maddesine geçilmeden önce söz alarak, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’dan sadece spor kulüplerinin değil, bireysel sporcularında desteklenmesi gerektiğini ve bu yönde alınacak her türlü karara CHP grubu olarak destek vereceklerini söyledi.
CHP Meclis Üyesi Diş Hekimi Osman Yavuz, “Spor denilince ilk akla futbol geliyor. Taraftarı olan bir konu. Biz CHP grubu olarak bugün burada Belediyespor’umuza elbette sahip çıkacağız ve her türlü desteği vereceğiz. Ancak sizden özellikle bireysel branşlarla ilgilenen sporcularımıza da sahip çıkmanızı istiyoruz. Amatör kulüplerle birlikte bireysel spor ile ilgilenenlere de destek verilmesi yönünde alacağınız her türlü kararı CHP grubu olarak destekleyeceğiz” dedi.
Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ereğli insanının sporu sevdiğini belirterek, Yavuz’un bu talebine sıcak baktı ve sporla ilgilenenlere destek verileceği sözünü verdi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu kategorideki diğer haberler