AnaSayfa > Güncel > METİN ATAÇ PAŞA, BAŞKAN POSBIYIK’I ZİYARET ETTİ

METİN ATAÇ PAŞA, BAŞKAN POSBIYIK’I ZİYARET ETTİ

Sarıkamış Deniz Şehitlerini Anma programı için Kdz. Ereğli’ye gelen Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı Metin Ataç, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti.

11.Temmuz.2023 Salı 12:01
A A

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Metin Ataç’ı, beraberinde başkan yardımcılarıyla birlikte zabıta karşılama mangası eşliğinde belediye binası girişinde karşıladı.
Ataç Paşa, Kdz. Ereğli’nin kendisinde ayrı bir yeri bulunduğunu belirterek Başkan Posbıyık ile çok iyi dostluklarının bulunduğunu ve tekrar Kdz. Ereğli’de bulunmaktan mutlu olduğunu belirtti.
Başkan Posbıyık da nazik ziyareti için Ataç Paşa’ya teşekkür ederek; “Sizleri tekrar Ereğli’de görmekten büyük mutluluk duydum. Kdz. Ereğli halkında ayrı bir yeriniz bulunuyor. Özellikle Alemdar Müze Gemisi yapımında verdiğiniz katkıları unutmuyoruz. Deniz şehitlerimizi andığımız bu günde sizleri tekrar Ereğli’de ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.
Başkan Posbıyık ayrıca Ataç Paşa’ya Herkül heykeli ve Kadın Gücü Kooperatifi’nin doğal ürünlerden hazırladığı çanta ile Ereğli’ye özgü değişik hediye takdiminde bulundu.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu