AnaSayfa > Güncel > KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR TEKNİK DİREKTÖRLÜĞÜNE ERHAN KOÇ GETİRİLDİ

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR TEKNİK DİREKTÖRLÜĞÜNE ERHAN KOÇ GETİRİLDİ

BAL Ligi’nde mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor Teknik Direktörlük görevine Erhan Koç getirildi. Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, ‘Bu yıl iddialıyız, Ereğli’nin özlemini gidermek istiyoruz’ dedi. Teknik Direktör Erhan Koç ise “Kazanmaya ve sonuca odaklı bir takım kuracağız. 4’üncü şampiyonluğu Ereğli’de yaşamak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

04.Ağustos.2021 Çarşamba 16:11
A A

Kdz. Ereğli Belediyespor, 2021-2022 sezonu için Teknik Direktör Erhan Koç ile anlaştı. Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, yeni hocayı basına tanıttı.
Kdz. Ereğli Belediyespor 2’nci Başkanı İhsan Yazıcıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Teknik Direktör Erhan Koç, başkanlık makamında düzenlenen toplantıda hedeflerini açıkladılar. Başkan Posbıyık, başarılı bir hoca ile anlaşma yaptıklarını belirterek, bu yıl Ereğli’yi bir üst lige çıkartmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.
“BU YIL HEDEFİMİZ VAR”
Başkan Posbıyık şunları söyledi:
“Bugün mutlu sona ulaştık. Hocamızla uzun zamandır görüşmeler devam ediyordu. Kendileriyle anlaştık. Hocamız her şeyden aldığımız bilgilere göre karakterli, beyefendi ve tuttuğunu koparan bir insan. Benim için de önce zaten adam olmak, tutarlı insan olmak çok önemli. Bal Ligi’nde 3 defa şampiyonluk yakalamış. Büyük mücadelelere girmiş. Kendisinin eşinin Ereğli’de de akrabaları var. Daha evvel Zonguldakspor da görev yapmış futbolcu olarak. Böyle değerli bir hocayı bulmak ve anlaşmak Ereğli için bir şans. Hedeflerimiz örtüşüyor. Hep söylüyoruz, Ereğli bir üst kademeye geçmek için hasret. Bu sene çok iyi bir yönetim kurduk. Çok değerli arkadaşlar geldi. Heyecan son derece yüksekte. Bir şeyler yapabilmenin çabası içerisinde arkadaşlar. Maddi, manevi her türlü yükü çekiyorlar. Prensibimiz hep beraber bir araya geliyoruz öyle karar alıyoruz. 1-2 kişi, beş kişi karar almak diye bir şey yok. Hep beraber karar alıyoruz. Transfer komitesi çalışmasını yapıyor, yönetim karar alıyor. Bireysel çaba yok böyle bir işe asla izin vermem zaten, komplike olayın içine girdik. Birlik beraberlik içerisinde hızlı adımlar atmaya başladık. Yönetim kurulu üyeleri maddi yönden çok büyük destek veriyorlar. Bende bizzat bu yıl bu konunun üzerine eğileceğim.
Hedeflerimiz var. Ben zaten siyasi hayatımda hedefli bir insanım. Bu sene hedefe

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler