AnaSayfa > Güncel > ÇARŞI ESNAFINDAN UYSAL'A TEŞEKKÜR..

ÇARŞI ESNAFINDAN UYSAL'A TEŞEKKÜR..

Çarşı içi esnafı, Belediye Meclis Üyesi İhsan Yazıcıoğlu aracılığıyla, Belediyenin çarşı içinde yaptığı alt yapı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Yazıcıoğlu; "3-4 gündür etkili olan sağanak yağmurda esnafımız ilk defa korku yaşamadı" dedi

07.Ocak.2016 Perşembe 15:45
A A

Kdz.Ereğli Belediye Meclis Toplantısının sonunda, çarşı içi esnaflarından Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'a hizmet teşekkürü geldi.

Çarşı içi esnaflarından olan Belediye Meclis Üyesi İhsan Yazıcıoğlu, esnaf arkadaşlarının kendisi aracılığıyla, Belediyenin çarşı içinde yaptığı alt yapı hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiğini belirterek; "Müftü Mahallesi, Un Pazarı, Yemeniciler Sokak, Tulumba Sokak ve çarşı merkezi olarak bilinen yerlerde geçmiş yıllarda şiddetli yağışlarda çok mağdur olan esnafımız bu dönemdeki yağışlarda metrekareye çok yoğun düştüğü halde herhangi bir sıkıntıya maruz kalmamıştır, Esnaf arkadaşlarımız Belediye Başkanımız ve gerekli birime teşekkür etmek istedikleri için, arkadaşlarım adına Belediye Başkanımız başta olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyorum “dedi.

BAŞKAN UYSAL, FELAKETİN ARDINDAN ÖNLEMİMİZİ ALDIK

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise, ''Bende esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. O zamanda söylemiştim felaketlerden ders çıkarmamız lazım, evimizin çatısını güneş hala gökyüzünde parlarken tamir etmemiz lazım. Biz de bu felaketi yaşadıktan sonra hemen havalar iyi olduğu zaman yaptık. Dün bende sordum yağan yağışlardan hiç çarşı ve Pazar esnafımıza zarar vermemiş'' dedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu