AnaSayfa > Güncel > KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

Kdz. Ereğli Belediyesi, kentin dört bir noktasında alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, ihtiyaç duyulan noktalarda taşkınları önlemek için yağmurlama ve kanalizasyon hattı çalışmalarına devam ediyor.

05.Ekim.2020 Pazartesi 12:52
A A

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın talimatıyla ilgili müdürlükler mahallelerin ihtiyaç duyduğu alt yapı hizmetlerini sürdürüyor.
Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, taşkınları önlemek ve yağmur sularını düzenli toplamak için yağmurlama hattı ile ihtiyaç duyulan yerlerde kanalizasyon hattı çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Kepez Mahallesi Halil Ağa sokakta 600 metre uzunluğunda, 300 mm çapında kanalizasyon hattı, Belen Mahallesi Yılmazlar sokakta 300 metre uzunluğunda, 400 mm çapında yağmurlama hattı ve Süleymanlar Mahallesi 1.İstasyon caddesinde 350 metre uzunluğunda, 300 mm çapında yağmurlama hattı çalışmalarını tamamladı.
Ekipler, planlanan program dahilinde diğer bölgelerde çalışmalarına devam ediyor.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler