AnaSayfa > Güncel > KOMUTAN UYAR, TERFİ ALDI

KOMUTAN UYAR, TERFİ ALDI

Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Hüseyin Sami Uyar, Kuzey Deniz Saha Komutanlığı Kurmay Başkanlığı'na atandı.

05.Ağustos.2020 Çarşamba 16:19
A A

Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Hüseyin Sami Uyar, İstanbul'da bulunan Kuzey Deniz Saha Komutanlığı Kurmay Başkanlığı görevine atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla, Üst Kademe Kamu Yöneticileri ile Kamu kurum ve Kuruluşlarında Atama usullerine dair Cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 9. Fıkrası gereğince, çok sayıda general ve amiralin atamasını gerçekleştiren karar Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Karadeniz Ereğli’de bulunan Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı görevini yürütmekte olan Hüseyin Sami Uyar, İstanbul’da bulunan Kuzey Deniz Saha Komutanlığı Kurmay Başkanlığı görevine atandı. Uyar’dan boşalan Karadeniz Bölge Komutanlığı görevine ise Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Başkanı Tuğamiral Taner Gün atandı.

Önceki dönemlerde Karadeniz Bölge Komutanlığı görevinde bulunan ve halen Ankara’da Deniz Kuvvetleri Komutanlığı MEBS Başkanlığı görevinde bulunan Tuğamiral Aykut Manioğlu da Batı Görev Grup Komutanlığı görevine atandı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler