AnaSayfa > Güncel > VALİ BEKTAŞ: EREĞLİ’DEKİ ÇALIŞMALAR DÜZGÜN YÜRÜYOR

VALİ BEKTAŞ: EREĞLİ’DEKİ ÇALIŞMALAR DÜZGÜN YÜRÜYOR

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ereğli’ye geldi, Kdz. Ereğli Belediyesi’nin halka dağıtmak üzere gönüllülerle birlikte üretime geçtiği maske tesisini gezdi. Ereğli’deki çalışmalardan memnun olduğunu söyleyen Vali Bektaş, “Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum. Zonguldak genelinde olduğu gibi Ereğli’de de işler düzgün yürüyor. Halkımız kurallara riayet ederse bu işi en hafif şekilde atlatırız” dedi.

03.Nisan.2020 Cuma 16:53
A A

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Ereğli temasları kapsamında Kdz. Ereğli Belediyesi’nin  Cumhuriyet Halk Evleri’ndeki maske üretim merkezini gezdi, Başkan Halil Posbıyık’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Beraberinde Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ile birlikte çalışmaları yerinde gören Vali Bektaş, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a ve maske üretiminde gönüllü yer alan vatandaşlara teşekkür etti.

“BAŞKANIMIZI VE EKİBİNİ TEBRİK EDİYORUM”

Vali Bektaş, incelemelerinin ardından şu açıklamayı yaptı:

“Bugün Ereğli’deyiz. Malum içinden geçtiğimiz bir süreç var. Bu süreç zaman zaman bizi zorluyor ama zorlandıkça da yeni mekanizmalar devreye giriyor. Nitekim ne oldu? Maske ihtiyacı biraz yükselince işte böyle yerinden maske üretimleri doğdu. Onun bir örneğini de Ereğli’de gördük. Belediyemiz vatandaşın katkılarıyla böyle bir ortam oluşturmuş. Ciddi anlamda bir maske üretimi gerçekleştiriyorlar. Her şey usulüne uygun şekilde devam ediyor. Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyoruz, teşekkür ediyoruz emekleri için. Katılan gönüllü vatandaşlarımıza da teşekkür ediyoruz.

-HALKIMIZ KURALLARA UYARSA EN HAFİF ŞEKİLDE ATLATIRIZ-

Sıkıntılar malum. Dünyanın her tarafında olan sıkıntıları bir şekilde biz de yaşıyoruz. Bu çerçeveden baktığımızda üzerinde durmamız gereken birkaç nokta var. Vatandaşımızı da o noktalarda duyarlı olmaya davet etmemiz gerekiyor. Bir defa kalabalıklardan belli bir süre uzak durmamız lazım. Bu işin olmazsa olmazlarından biri. Bir diğeri de bizim izole ettiğimiz dışarıdan gelen, şüpheli olan, temaslı vakalarımızla, insanlarımızın kurallara tam uyumu. Bir şekilde bu işe bulaşmamış insanlarımızın da kendilerini korumak için gerekli tedbirleri alması. Bu tedbirleri aldığımız sürece biz bu sıkıntıyı olabildiğince hafif atlatabiliriz. Böyle bir umudumuz, böyle bir beklentimiz var. İhmal ettiğimiz sürede gerçekten ağır bedeller ödememiz mukadder.

-EREĞLİ’DEKİ ÇALIŞMALARDAN MEMNUNUM-

Ben uzunca bir süredir Ereğli’ye gelmemiştim, bu işlerle uğraşıyoruz. Doğrusu Ereğli’de bu faaliyetlerin, hizmetlerin nasıl yürüdüğünü görmek için geldim. Hastanemize uğradım, Kaymakamımızı ziyaret ettim. Başkanımızla, Erdemir’le ziyaretlerimiz oldu, görüşmelerimiz oldu. Doğrusu Zonguldak’ımızın her tarafında olduğu gibi Ereğli’de de işlerin düzgün yürüdüğünü görmekten mutluyum. İnşallah hep böyle de gider. Tekrar vatandaşımızı kalabalıklardan uzak durmaya davet ediyorum.”

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler