AnaSayfa > Bilgin AVCI > ÜNAL DEMİRTAŞ’A YAĞDANLIK YAPANLAR.. YARIN ‘BEN DE ADAYIM’ DEMEYİN!

ÜNAL DEMİRTAŞ’A YAĞDANLIK YAPANLAR.. YARIN ‘BEN DE ADAYIM’ DEMEYİN!

Birkaç gündür, kamuoyunun gündemine getirdiğimiz bir konu, sıkça tartışılıyor, klavye delikanlılarından bazıları sosyal medyada haberimize hakaret, küfür ne ararsan yazıyor.

05.Haziran.2015 Cuma 22:15
A A

İçlerinde bazıları var ki, Yıllardır Ereğli’de oturup, Ereğli insanıyla hem hal olmuş ve CHP’den aday adayı olmuşlar, çıkmış bugün Ünal Demirtaş’a yağdanlık yapıyorlar.

Hatırlayalım, ne yazdık biz!

CHP’nin Ereğli’ye aday diye gönderdiği isim olan Ünal Demirtaş’ı, otel de kalıyor dedik. 20 yıldır Ankara barosuna kayıtlı, Ankara’da Avukatlık yapıyor dedik.

Yalan mı!

Değil. Kendisi de Demokrat Radyoda çıktığı canlı yayında, Otel de kaldığını, kiralık ev aradığını söyledi.

Peki, niye bu konuyu işledik.

Anlatayım.. Bugün ‘Ereğli’de siyaset yapıyoruz’ diyen yağdanlar, bu yazım size.

Vatandaş yorum yapar, kimseye bir şey diyecek halimiz yok. Ama size var!

Hatta, Ünal Demirtaş’ın şahsıyla da hiçbir sorunumuz yok. Çok başarılı da olabilir. Evet, köylüde sayılırız. Ben onun eniştesiyim. Ballıca’dan Kasap Ali’nin kızıyla evliyim.

Mesele, Ünal Demirtaş değil.

Mesele, Siyasi partilerin kurumsal kimliği de değil. CHP’ye kimsenin dediği bir şey yok.

Mesele; siyasi parti Genel Merkezlerindeki yöneticilerin, Ereğli’de siyaset yapmış, yapıyor, yada yapacak olanları, bu memleketin sorunlarının içinde yaşamış olanları, sokağını, köyünü teneffüs edenlerini görmezden gelip, Ankara’dan ‘Alın adayınız bu’ diyerek, bu Ereğli toplumunun, neşesinde, üzüntüsünde, derdinde, sıkıntısında, köyündeki düğününde olmamış birini, önümüze koymasıdır.

Tepkimiz bunadır.

Ben bunu haber yaparken, yıllardır CHP’de siyaset yapan, Ereğli’nin her köyündeki CHP üyesini tanıyan, ne kadar doğumu Ereğli olmasa da Ereğli’yle bütünleşmiş ve CHP’den Milletvekili Adayıyım diye karşımıza çıkan Yaşar Balcı’ya sahip çıkıyorum.

Ereğli’de iş yapan Mustafa Özkan’a, 20 yıl bu kente Belediye Başkanlığı yapmış Halil Posbıyık’a, CHP’den Belediye Başkan Adayı olmak isteyen Semih Özkök’e, bugün CHP Kadrolarında yer alıp da, yarın partinin başka bir yerinde kendisine görev hayalinde olan İlçe Başkanından, Belediye Meclis Üyesine, İl Genel Meclis Üyesinden, parti üyesine kadar, onların hakkını savunuyorum.

Ereğli’den siyasi partilerin listesinde birisi olacaksa, bu yukarıda yazdıklarımdan olmalı. (Her parti için değişik isimler geçerli)

Genel Merkezde, Genel Başkan Yardımcılarıyla rakı sofralarında torpil yaptıranlar, hayatları Ankara’da ‘NEŞE’ içinde geçenler aday olmamalı.

Siz olmalısınız.

Yarın Hergele meydanına çıktığımızda, karşımızda görebileceğimiz sizler..

 ‘Ankara’da size bir telefon kadar yakınım’ diyenler değil, nefesini teneffüs edeceğimiz sizler.

Aday olacaksanız sizler olmalısınız..

Eğer bugün, benim verdiğim tepkiyi siz vermiyorsanız, yağdanlık yapıyorsanız, yarın başka bir seçim geldiğinde, karşımıza ‘Ben de adayım’ diye çıkmayınız..

CHP’nin gönderdiği adaya Sadece doğumu Ereğli diye, bugün tepkinizi ortaya koymuyorsanız, yarın sizin için de geçmiş ola..

Ereğli doğumlu olup ta, şehir dışında yaşayan çok.. Yine bulurlar birini, sizde Bilgin Avcı yazsında altına ‘Klavye delikanlılığı’ yapayım diye beklersiniz!..

Birde, Ercan Candan’ı örnek gösteriyorlar. Oda 2011’de şehir dışından gelmiş.

Gelmiş de ne oldu.. Görmüş, göreceği rahmet bir dönem oldu!

AK Parti’nin 1. Sıra adayı da Zonguldak’lı değilmiş…

Onu da Zonguldak’ta ki gazeteciler düşünsün.

Beni Ereğli ilgilendiriyor.

AK Parti’nin 2. Sırasında en azından bölgemizde yaşayan, Ereğli ile bütünleşmiş, yıllar önce nahiyemiz olan Alaplı’dan Faruk Çaturoğlu var. Ne yani şimdi, Ereğli geliştikten sonra Ormanlı ilçe olunca, Ormanlı doğumlu olanlara da, ‘Ereğli’li değil’ mi? Diyeceğiz.

***     ***

Benim düşüncem bu.

Gerisi size kalmış..

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu