AnaSayfa > Ekonomi > VERGİ DAİRESİ, YENİ MÜDÜRÜ GÖVCE, GÖREVİNE BAŞLADI..

VERGİ DAİRESİ, YENİ MÜDÜRÜ GÖVCE, GÖREVİNE BAŞLADI..

Ereğli ilçesi Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne atanan Muharrem Gövce, 'kayıt dışı ekonomiyi kayıt altına almak, vergi kayıp ve kaçağının önlemek için çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir' dedi.

11.Haziran.2014 Çarşamba 12:27
A A

Ereğli ilçesi Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne atanan Muharrem Gövce yeni görevine başladı.

Yatağan Vergi Dairesi müdür yardımcılığından Kdz Ereğli vergi Dairesi müdürlüğüne atanan Muharrem Gövce görevine başladı. Gövce, ilçede görev yapan gazetecilerle düzenlediği tanışma toplantısında öncelikli hedeflerinin vergi dairesi olarak mükelleflere en iyi hizmeti sunmak olduğunu söyledi. Her alanda gelişmiş, güçlü bir ülkeye ve refah düzeyi en üst seviyelerde olan bir topluma sahip olmanın en önemli gereklerinden birinin ekonomik kalkınma olduğunu söyleyen Gövce, ekonomik kalkınmanın temelini ise vergi gelirinin sağlık bir yapıya kavuşturulmasından geçtiğini ifade etti. Ereğli’de görev yaptığı süre içerisinde vatandaşların vergiye gönüllü uyumunu sağlamaya çalışacağını ve kayıt dışı ekonomiyi kayıt altına almak için çaba göstereceklerini belirten Gövce “Kdz. Ereğli Vergi dairesindeki görevimizin devamı süresince; devletin gelir politikalarını adalet ve tarafsızlık içinde uygularken, mükelleflerimizin vergiye gönüllü uyumunu sağlamak ve mükellef haklarını gözeterek yüksek kalitede hizmet sunmak üzere görevimizi icra etmek üzere maksimum düzeyde çaba sarf edeceğiz. Tüm Mükelleflerimizin vergiye ilişkin yükümlülüklerini daha hızlı ve daha kolay bir şekilde yerine getirilebilmesi için, teknolojik imkânlardan en üst düzeyde yararlanılmaya devam edilerek, kayıt dışı ekonomiyi kayıt altına almak ve vergi kayıp ve kaçağının önlenmek için de çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir. Bu bağlamda, adil, etkin ve verimli bir vergi uygulaması ile sağlanacak kaynaklarla toplumumuza ve yarınki nesillere daha iyi bir gelecek sağlamak amacıyla, Kdz. Ereğli Vergi Dairesi Müdürü olarak üzerimize düşen kamu görevini yerine getirmek için çalışmalarımıza ara vermeksizin devam edeceğiz” dedi.

MUHARREM GÖVCE KİMDİR

Vergi dairesi Müdürü Muharrem Gövce 1977 yılında Hatay'da doğdu. Anadolu Ünüversitesi işletme Fakültesi işletme bölümünü bitirdi. Muhasebe/Denetim alanında Yüksek lisans yaptı. Eskişehir Maliye kursunu tamamladı. Muş, Alanya, Muğla/Yatağan Vergi Dairelerinde Müdür Yardımcılığı yapmış olup, evli ve iki çocuk babasıdır.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler