AnaSayfa > Güncel > AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI SAAFET BOZKURT, BAŞKAN POSBIYIK’I ZİYARET ETTİ

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI SAAFET BOZKURT, BAŞKAN POSBIYIK’I ZİYARET ETTİ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Saffet Bozkurt ve AK Parti yönetimi, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti. Bozkurt, Ereğli’nin sorunlarının çözümü için birlikte hareket edeceklerini belirtti. Başkan Posbıyık da, partilerin bu dönem Ereğlili adaylara ön sıralarda yer vermesinden mutlu olduğunu ve bunda payı olduğunu söyledi.

04.Aralık.2023 Pazartesi 13:08
A A

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Saffet Bozkurt, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Sezer, meclis ve teşkilat üyelerini makamında kabul etti.
Milletvekili Adayı Saffet Bozkurt, 14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinden sonra Ereğli’nin sorunlarının çözümü için birlikte hareket edeceklerini belirtti.
Başkan Posbıyık, Bozkurt’a adaylığının hayırlı olmasını dileyerek çalışmalarında kolaylıklar diledi. Posbıyık, partilerin bu dönem Ereğlili adaylara ön sıralarda yer vermesinden mutlu olduğunu ve bunda payı olduğunu söyledi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu