AnaSayfa > Güncel > POSBIYIK KARŞITLARI BİRLEŞTİ, ADAY YOKLAMASI ÖNCESİ KARALAMA KAMPANYALARI BAŞLADI

POSBIYIK KARŞITLARI BİRLEŞTİ, ADAY YOKLAMASI ÖNCESİ KARALAMA KAMPANYALARI BAŞLADI

CHP Genel Merkezi tarafından Zonguldak’taki Belediye Başkan Adaylarını belirlemede taraflar için yoklamaya gelen 2 Milletvekili, İl Başkanlığında çalışmalarına başladığı sırada, Ereğli’de Halil Posbıyık’ın aday olmasını istemeyen kesimler basın yoluyla karalama kampanyalarına başladı. AK Parti’den Zonguldak Milletvekili Aday Adayı olan Osman Sav’a ait İmza Gazetesi’nde “Posbıyık olursa biz yokuz’ başlıklı belli kesimlerin sufleleriyle bir haber yayımlandı. Habere tepki gösteren bir çok vatandaş; “Bu habere ilk önce CHP İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu ve Milletvekili Eylem Ertuğrul bir basın toplantısı yaparak cevap vermesi gerekir” dediler.

12.Ağustos.2023 Cumartesi 11:22
A A

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı'nda 2024 yerel seçimlerine aday adayı olan isimler için çalışma başlatıldı.
Genel Merkez tarafından görevlendirilen Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ve Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, mevcut belediye başkanları, eski il başkanları ve partinin önde gelen isimleri ile görüşerek aday adayları hakkında görüş alma çalışmalarına başladığı sırada Kdz. Ereğli’de Halil Posbıyık’ın aday olmasını istemeyen kesimler basın yoluyla karalama kampanyalarına başladı.
AK PARTİ’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU
AK Parti’den Zonguldak Milletvekili Aday Adayı olan Osman Sav’a ait İmza Gazetesi’nde “Posbıyık olursa biz yokuz’ başlıklı belli kesimlerin sufleleriyle bir haber yayımlandı.
Haberde, Milletvekili Eylem Ertuğrul ve Ereğli İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu’nun Posbıyık’a karşı tavır aldıkları ve ‘O olursa biz yokuz’ dedikleri belirtildi.
‘İSMİ GEÇENLER CEVAP VERSİN’
Kdz. Ereğli’de bu haberi okuyan ve tepki gösteren bir çok vatandaş; “Basında yer alan bu haberin muhatabı ilk önce CHP İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu ve Milletvekili Eylem Ertuğrul’dur. Bir basın toplantısı düzenleyerek cevap vermelidirler” yorumunda bulundular.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu