AnaSayfa > Güncel > TARİHİ FOTOĞRAF!

TARİHİ FOTOĞRAF!

SEVGİ, BARIŞ, DOSTLUK KENTİ, KENETLENDİ..

02.Kasım.2020 Pazartesi 10:58
A A

Ereğli’nin geleceğini ilgilendiren konular için aynı otobüse bindiler, yola çıktılar. Kaymakam İsmail Çorumluoğlu ve Efsane Başkan Halil Posbıyık önderliğindeki Ereğli heyeti Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı ile Yeni Fakülter konusunu görüşmek için Zonguldak’a hareket ettiler.
Ereğli’nin geleceği için kenetlenen heyette Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Belediye Başkanımız Halil Posbıyık, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, İyi Parti İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Turabi Çelik, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, Esnaf Kefalet Kooperatifi Murakıp Üyesi Yücel Oktay yer alıyor.
Ereğli Belediyesi’nin tahsis ettiği araç ile yola çıkan heyet, Ereğli’ye kurulacak olan yeni fakültenin bölümleri üzerine görüşmede bulunacak. Geçtiğimiz hafta yapılan Kdz. Ereğli Belediye Belediye Meclis toplantısında eski hastane alanına fakülte yapılmasının önündeki tüm yasal engeller kaldırılmış, imar planı onaylanmıştı.
Belediye Başkanı Halil Posbıyık, tarihi kararı “Bugün çok mutluyum. Başta Kaymakamımız ve Valimiz olmak üzere, tüm siyasi partilerle ve belediye meclis üyelerimizle el ele vererek eski hastane alanına yükseköğretim tesisi yapmak için imar plan tadilatlarını bugün gerçekleştirmiş olduk. Ereğli’mize hayırlı olsun” diyerek duyurmuştu.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu