AnaSayfa > Güncel > BAŞKAN POSBIYIK, ATATÜRK’Ü ANDI

BAŞKAN POSBIYIK, ATATÜRK’Ü ANDI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 82. yıldönümünde özlem, minnet ve rahmetle andı.

09.Kasım.2020 Pazartesi 11:05
A A

Başkan Posbıyık, mesajında şu görüşlere yer verdi;
“Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 82. yıldönümünde bir kez daha büyük bir özlemle, minnetle, rahmetle anıyoruz.
Atatürk, yalnızca ülkesine değil, özgürlük ve bağımsızlık için mücadele eden bütün ülkelere ilham vermiş, büyük bir önder ve yol gösterici olmuştur.
Yaktığı özgürlük ve bağımsızlık ateşiyle, vatan sevgisiyle kurduğu cumhuriyet güvencemiz, bu topraklara aşıladığı özgüven ve bilinç mücadele gücümüzdür.
Atatürk’ün büyüklüğünü, eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’nin aydınlık insanlarında görüyoruz.
Önderlik gücü, azmi, ilkeleri, hedefleri bize kuvvet vermeye devam ediyor.
Ülkesi için mucizeler yaratmış bir liderin izinden gitmenin büyük gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Yaşadığı yüzyıla damgasını vurmuş, açtığı yolda geleceğe ışık olmuş, devrimleriyle yeni bir ulus yaratmış olağanüstü bir liderin, Mustafa Kemal Atatürk’ün önünde saygıyla eğiliyoruz.
“Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerini bir kez daha hatırlayalım ve birlikte söz verelim.
Bize çağdaş bir bakış açısı ve gelecek umudu veren büyük bir liderin kurduğu laik Türkiye Cumhuriyeti için mücadele etmekten hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Bugünü borçlu olduğumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün eserlerine, devrimlerine, fikirlerine sahip çıkacağız. “En büyük mirasım” dediği akıl ve bilimin ışığında yürümeye devam edeceğiz."

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler