AnaSayfa > Sağlık > GENÇLER, HALK KONSERİNDE COŞTU..

GENÇLER, HALK KONSERİNDE COŞTU..

6-7-8 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen Kdz. Ereğli Spor Şöleninin ikinci gününde sahne alan Sedef Ergin ve Simge, verdiği konserle Karadeniz Ereğlilileri coşturdu.

08.Temmuz.2018 Pazar 15:10
A A

İlçenin Erdemir Ofis Yolu üzerinde ünlü sanatçı Simge ile genç sanatçı Sedef Ergin’in verdiği konserlerle özellikle gençler coşarken, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal sanatçılara Ereğli’nin simgelerinden Osmanlı Çileği, fındık ve elpek bezinden şal hediye etti.
İlçede ilk kez açık hava konseri verdiğini belirten Sedef’in sahne performansını kutlayan ve gençleri coşturduğunu vurgulayan Başkan Uysal, “Kdz. Ereğli’de ilk kez konser verdiğini belirten Sedef’in sanat hayatında önü açılacak. Ünlü olduğunda tekrar ilçemizde görmekten dolayı mutlu oluruz.” dedi.
Ardından sahnede 22 şarkı seslendiren ve rahatsızlığından dolayı endoskopi yaptırdığını vurgulayan Simge’ye geçmiş olsun diyen Başkan Uysal, rahatsızlığına rağmen konserini iptal etmeyerek Ereğli’ye gelen Simge’ye teşekkür etti ve Osmanlı Çileğinin ve fındığın sanatçıyı iyileştireceğini ifade etti.
‘İyi ki Ereğli’ye gelmişim’ diyen Simge’de konsere katılan tüm Ereğlililere teşekkür ederken, özellikle gençlerin enerjilerinden dolayı da kutladığını söyledi.
Halk konserine binlerce vatandaş katıldı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler