AnaSayfa > Sağlık > BELEDİYENİN İŞLETTİĞİ, ‘ÇİLEK’ KAFEDEN, PİS KOKULAR GELİYOR..

BELEDİYENİN İŞLETTİĞİ, ‘ÇİLEK’ KAFEDEN, PİS KOKULAR GELİYOR..

Ereğli Belediyesinin Bozhane mevkiinde işletmeye başladığı Çilek Kafeden pis kokular geliyor. Vatandaş soruyor; ‘Belediye de bunu yapar sa?..’ İşte ayrıntılar...

08.Mayıs.2015 Cuma 18:53
A A

Ereğli Belediyesi, yeni bir düzenleme yaparak kendi işletmeye başladığı Bozhane mevkiindeki Çilek Kafenin giderini, çekek yerlerine doğru açıkta bıraktı. Etrafa yayılan pis kokulardan isyan eden vatandaşlar, ‘Bu tür bir manzaraya belediye kendi işletmesinde yol açıyorsa, bu işin çivisi çıkmış demektir’ şeklinde tepkilerini gösteriyorlar.

PİS KOKUDAN GEÇİLMİYOR

Ereğli Belediyesine durumu defalarca ilettiklerini söyleyen vatandaşlar; “Belediyenin müdürleri gelip bakıp gidiyorlar o kadar. Aramadığımız yer kalmadı. Belediye Başkanı sürekli sağlıktan bahsediyor. Yaptığı bu iş gelsin baksın ne kadar sağlıklı. 1 milyar kira ödediğimiz çekek yerlerimize belediyenin pis kokusu yüzünden gelemiyoruz. Bu duruma bir an evvel çözüm bulmalılar” diye tepki gösterdiler.

İŞTE MANZARA BU!..

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu