AnaSayfa > Kültür - Sanat > 3 DERNEĞE EV YAPILIYOR..

3 DERNEĞE EV YAPILIYOR..

Göreve geldiği günden itibaren toplum yararına çalışan Sivil Toplum Kuruluşlarına yer tahsisinde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Şehit Aileleri, LÖSEV ve Madenciler için dernek evi yaptırıyor.

06.Temmuz.2018 Cuma 14:57
A A

Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından ilçedeki LÖSEV, Şehit Aileleri ve Madenci Dernekleri için dernek evi yapımı projesine başlandı.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, beraberinde Fen İşleri Müdürü Oğuz Cömert ile birlikte Erdemir ofis yolu üzerinde LÖSEV, Şehit Aileleri ve Madenciler için yapılan dernek evi çalışmalarını yerinde inceledi.
Göreve geldikleri günden itibaren toplum yararına çalışan sivil toplum örgütlerine yer tahsislerinde bulunduklarını belirten Başkan Uysal; “Bugüne kadar Muhtarlar Derneğine, Gaziler Derneğine, Yeşilay ve Kızılay gibi derneklere yer tahsisinde bulunarak daha güzel ortamlarda faaliyette bulunmalarını sağladık. Şimdi ise, Erdemir ofis yolu üzerinde Şehit Aileleri, LÖSEV ve Madenci Dernekleri için dernek evi projemizin çalışmalarına başladık” dedi.
Başkan Uysal, çalışmaların Kurban Bayramına kadar tamamlanmasını planladıklarını belirterek, “Bu 3 dernek evini bitirdikden sonra Şehit Aileleri, LÖSEV ve Madenci Derneklerine tahsis edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler