AnaSayfa > Eğitim > MEMUR SEN & EĞİTİM BİR-SEN, NUMAN KORKMAZ'IN YANINDA..

MEMUR SEN & EĞİTİM BİR-SEN, NUMAN KORKMAZ'IN YANINDA..

Kdz. Ereğli Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Başkanı Nurettin Yeşilçiçek, görevine yeni atanması nedeniyle Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

07.Kasım.2014 Cuma 12:55
A A

Kdz. Ereğli Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Başkanı Nurettin Yeşilçiçek, görevine yeni atanması nedeniyle Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten İlçe müdürü Korkmaz birlik beraberlik içerisinde Ereğli’ye faydalı olmaya geldiklerini ve herkesten destek beklediklerini ifade etti.

Nurettin Yeşilçiçek ise Korkmaz’a yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak şöyle dedi: “Özellikle bölgeyi iyi tanımanız ve uzun yıllar burada değişik görevlerde bulunmanız önemli bir avantajdır. Ereğli ilçe olmasına rağmen bir çok ilimizden daha büyüktür. Bu manada ilçenin eğitimle ilgili sorunları da aynı şekilde büyük ve çeşitli olması kaçınılmazdır. Ancak birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi ve eğitimin paydaşlarıyla istişare edilerek makul olan projeler üretilmesi halinde başarılamayacak hiçbir konu olamaz. Biz ilimizde olduğu gibi tüm Türkiye’nin tek yetkili sendikası olarak bu sorunları aşma konusunda elimizden geleni yapacağımızı ve her türlü desteği vereceğimizi belirtmek isterim. Şu an itibariyle başta Milli eğitim müdürü olmak üzere ,bir süre önce atanan şube müdürleriyle birlikte yeni bir kadro göreve başlamıştır. Ereğli kamuoyunun eğitimle ilgili talep ve beklentileri de dikkate alınarak yoğun bir çalışma temposuna, cesur ve kararlı bir duruşa ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Bu vesileyle yeni görevinizin başta Kdz.Ereğli için hayırlı olması dileğiyle başarılar diliyorum.”

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu