AnaSayfa > Eğitim > ESRA AYDIN'DAN İHALE AÇIKLAMASI..

ESRA AYDIN'DAN İHALE AÇIKLAMASI..

Ereğli Belediye Özel Kalem Müdürü Esra Aydın, kırtasiye yardımı ihalesiyle ilgili yayınlanan haber üzerine bir açıklama gönderdi.

09.Mart.2014 Pazar 8:53
A A

Cevap hakkına duyduğumuz saygı gereği, açıklamayı aynen yayınlıyoruz.

Esra Aydın’ın gönderdiği cevap ve düzeltme metni şu şekilde;
‘Resmi haber sitesi olma niteliği taşımayan fakat ilçe gündemi ile ilgili yerel haberler yayınlayan kdzereglihaberci.com internet sitesinin 27.08.2014 günü “BELEDİYEDE SKANDAL İHALE” başlığı ile ‘Fakir fukaraya dağıtılacak kırtasiye yardımı ihalesine şaibe karıştı..ŞAİBE KARIŞTI…’ açıklamasıyla verdiği beyanlar, gerçeğe uygun haber değeri taşımamaktadır. Beyanların hakaret içerikli, kişilik haklarını zedeleyici ve iftira olması dışında haber ve eleştiri niteliği yoktur. Şayet gerçeğe uygun haber ve eleştiride bulunma kastı ile hareket edilseydi her türlü bilgi, belge de haber metninde yer alırdı, hatta haber ile ilgili önce Belediye görevlilerine de konuyla ilgili sorular sorulur, bilgi alınır ve ondan sonra içeriği yayınlama yoluna gidilirdi. Oysa bu yapılmamış, kasten sansasyon ve infial yaratıcı beyanlara yer vermekle yetinilmiştir.
İhaleyi gerçekleştiren kamu görevlileri ve görev yaptığımız kurum olarak kasten ve bilerek zan altında bırakılmaktayız. Adı geçen ihale, mevzuata uygun olarak gerçekleştirilmiş olup 4734 sayılı yasa hükümleri uyarınca ihaleye teklif veren isteklilerin mevzuata göre her türlü itiraz hakkı saklıdır, dolayısıyla usulüne uygun olarak yapılan ve teklif verenlerin itiraz yoluna da gidebileceği bir ihale hakkında bilgi, belgeye dayanılmadan suçlayıcı yorum ve beyanlarda bulunulmaktadır. İhaleye iki istekli katılmış ve adı geçen Alimler Gıda Ltd.Şti. idari şartnamenin 7.b.2 maddesine uygun teklif belgelerini eksik verdiğinden ve teknik şartnameye uygun numuna gösterilmediğinden değerlendirme dışında bırakılmıştır.
Suç kastıyla hareket eden ilgililer hakkında tüm yasal süreç başlatılmıştır.
Esra Aydın
İhale Yetkilisi'

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu