AnaSayfa > Güncel > KDZ. EREĞLİ EMNİYET MÜDÜRÜ ÖZGEN, BAŞKAN UYSAL’I ZİYARET ETTİ

KDZ. EREĞLİ EMNİYET MÜDÜRÜ ÖZGEN, BAŞKAN UYSAL’I ZİYARET ETTİ

Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen, beraberindeki teşkilat personeliyle birlikte Türk Polis Teşkilatı’nın 170.kuruluş yıldönümü nedeniyle Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti. Özgen ve beraberindekiler bir süre Başkan Uysal ile görüşürken polis teşkilatına yönelik katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Uysal’a teşekkür etti.

08.Nisan.2015 Çarşamba 12:37
A A

Başkan Uysal ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında, “Ülkemizde iç güven ortamının sağlanması için fedakârca görev yapan Türk Polis Teşkilatının170'inci kuruluş yıldönümü kutlu olsun. Milletimizin asayiş, huzur ve güven içinde yaşamasını, can ve mal güvenliğinin sağlanmasını, temel insan hak ve özgürlüklerinin korunmasını polis teşkilatımıza borçluyuz.

Toplumsal huzurun, sosyal barışın sağlanmasında da fedakârca görev yapan ilçemiz başta olmak üzere tüm polis teşkilatının kuruluş yılını kutluyor, polisimize selam ve sevgilerimi sunuyorum. Bu vesileyle bugün hayatta olmayan tüm polis şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. “ dedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler