AnaSayfa > Güncel > TSO VE MÜSİAD, EREĞLİ EKONOMİSİNİ MASAYA YATIRDI....

TSO VE MÜSİAD, EREĞLİ EKONOMİSİNİ MASAYA YATIRDI....

Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ile Kdz Ereğli Müsiad Yönetim Kurulu üyeleri istişare toplantısı gerçekleştirdi.

05.Kasım.2015 Perşembe 17:34
A A

Kdz Ereğli TSO ev sahipliğinde gerçekleşen İstişare toplantısında; Kdz Ereğli’nin geçmişi ve geleceği ekonomik açıdan detaylı bir şekilde değerlendirildi.

Kdz Ereğli Müsiad Başkanı İbrahim Sezer, gerçekleştirilen bu toplantının çok önemli olduğunu, Stk’lar olarak her zaman istişare içinde olunması gerektiğini ev sahipliği için TSO Yön. Krl. Bşk. Yaşar Tetiker’e teşekkür etti.

Kdz Ereğli Tso Yönetim Kurul Başkanı Tetiker: ”Kdz Ereğli ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan güçlü bir yapıya sahiptir. Tso Yönetimi olarak göreve geldiğimiz gün 4 farklı hedef koymuştuk. Bu hedeflerimizin çoğunu gerçekleştirdik. Ereğli’miz için mücadelemiz devam edecektir. Müsiad Başkanı İbrahim Sezer ve Yönetimine bu toplantımıza iştirak ettikleri için teşekkür ederim. Müsiad ilçemizde en önemli STK’lardan biridir. İlerleyen günlerde Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımızı davet edeceğimiz bir toplantı daha tertip edeceğiz. Her şey Ereğli’miz için“ dedi.

Yaklaşık 25 kişinin katıldığı toplantı 4 .5 saate sürdü.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler