AnaSayfa > Ekonomi > Akkaya Termal tesislerin tanıtımı yapıldı

Akkaya Termal tesislerin tanıtımı yapıldı

Tüylüoğlu Gayrimenkul A.Ş.’nin tarafından yapılan Akkaya ALMİNA Gayrimenkul projeleri düzenlenen toplantı ile tanıtıldı. Farklı Projelerle 407 bin metrekare toplam alanda, 122 bin metrekare konut ve işyeri projesi tanıtımında konuşan Tüylüoğlu Gayrimenkul A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanı Abdullah Tüylüoğlu "Proje içerisinde sosyal tesisler ve aktiviteler, Komplekslerde ülkemizde benzeri olmayan büyük bir projedir" dedi.

06.Ocak.2014 Pazartesi 15:58
A A

Ereğli'nin iş adamlarından ve ekonomiye sağladığı katkılarla da bir çok işçinin istihdamını sağlayan Tüylüoğlu Gayrimenkul A.Ş. tarafından Samsun Karabük Gerede karayolu üzerinde bulunan Eskipazar ilçesinde kurulacak olan Akkaya ALMİNA Gayrimenkul projesi Anadolu otelde düzenlenen toplantı ile tanıtımı yapıldı.

544 daire, 5 yıldızlı termal otel, bin 400 kişilik kongre merkezi, suni göl, spa merkezi, tıp merkezi başta olmak üzere bir çok komleksin bulunduğu Gayrimenkul proje tanıtım Toplantısına Ereğli Belediye Başkanı Operatör doktor Hüseyin Uysal, Eskipazar Belediye Başkan Yardımcısı İdris Örenbaşı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker, sanayici, iş adamları, dernek ve oda başkanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Tüylüoğlu Gayrimenkul A.Ş. yönetim kurulu başkanı Abdullah Tüylüoğlu "Proje içerisinde sosyal tesisler ve aktiviteler, Komplekslerde ülkemizde benzeri olmayan büyük bir projedir" dedi.

BİN KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK

Abdullah Tüylüoğlu konuşmasında " Bu akşam, teşrifleriyle bizleri onurlandıran siz değerli Ereğlili Hemşerilerimize, Düzce’den, Bolu’dan, Eskipazar’dan, Ankara’dan ve diğer şehirlerimizden gelen konuklarımıza bir kez daha hoş geldiniz diyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Bizler Tüylüoğlu Gayrimenkul A.Ş olarak bu projenin yapımını üstlenmiş durumdayız. Dünya çapında ki bir projeyi Ülkemize ve Eskipazar'a kazandırmak adına yola çıkmış bulunuyoruz. Bu proje 407 bin metrekarelik araziyle tek bir seferde kurulacak olan projedir. Aynı zaman da içerisinde sosyal tesisler ve aktiviteler, Komplekslerde ülkemizde benzeri olmayan büyük bir projedir. Ancak burada asıl olan bir kriter vardır ki proje tamamlandığında bin kişiye istihdam sağlayacaktır. Bu projenin yapılmasında ve hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Eskipazar Belediye Başkan vekili İdris Örenbaşı, Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş'ın başka bir programda olması sebebi ile toplantıya katılamadığını ancak selamlarını ilettiğini söylediği konuşmasında termal sularının kazanılması hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Yapılan konuşmaların ardından ilk devre mülkü satın alan Nurten Özüdüzgün' e plaket takdim edilmesinin ardından toplantı sona erdi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu