AnaSayfa > Siyaset > CANDAN, AK PARTİYE ZARAR VERİYOR!..

CANDAN, AK PARTİYE ZARAR VERİYOR!..

2011 yılında göreve geldiği günden itibaren verdiği sözler hep havada kalan Ercan Candan, Ereğli kamuoyunda AK Parti’ye tepkilerin artmasına yol açıyor..

07.Ocak.2014 Salı 22:54
A A

Ereğli kamuoyu bugün Ercan Candan’ın 2011 yılından itibaren havada kalan sözlerini, AK Parti’den elde ettiği Milletvekilliği gücünü kendi eş dost ve akrabaları için kullanıp millete söylediği vvalleri tutmamasını ve ‘muhafazakar’ yapıdaki AK Parti’nin içini nasıl boşalttığını konuşuyor.
Milletvekilliği döneminde Ereğli’nin temel sorunlarına hiçbir çözüm üretmeyip, kamuoyunu bugüne kadar içi boş vaatlerle oyalayan Ercan Candan, kurulduğu günden itibaren 2011 yılına kadar AK Parti’ye emek vermiş, AK Parti’nin muhafazakar yapısındaki insanları dışlayıp, partinin içini de ‘siyasi egosu’ adına ‘Parelel yapı-Guguk Kuşu’ hikayesinde olduğu gibi boşalttı..

RAMAZAN AYINDA 14 KİŞİ İŞTEN ATILDI, ERCAN CANDAN’IN YAKINLARI BELEDİYEYE GİRDİ
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal ve Ercan Candan, seçim döneminde "Kimsenin ekmeği ile oynamayacağız" demesine rağmen Ereğli Belediyesi'nden bu hafta başından itibaren 14 kişi işten atıldı. İşten atılmaların Ramazan ayında yapılması "Bu nasıl AK Partili belediye?" şeklinde kamuoyunda tepkilerin AK Parti’ye yönelmesine yol açtı.


CANDAN’A OLAN TEPKİ, AK PARTİYE ZARAR VERİYOR
Ercan Candan’a bugün Ereğli kamuoyunda duyulan tepki, kurulduğu günden itibaren milletin umudu olmuş, AK Parti’ye zarar veriyor.

İşte Ereğli Haber’de yayınlanan o video:

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler