AnaSayfa > Güncel > BELEDİYE, ÇOCUK BAKIM EVİ VE KREŞ YAPACAK

BELEDİYE, ÇOCUK BAKIM EVİ VE KREŞ YAPACAK

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Erdemir İlkokulu karşısındaki eski 2. El Oto Pazarı’nın olduğu 720 metrekarelik alana Çocuk Bakım Evi ve Kreş yapacaklarını açıkladı.

01.Temmuz.2021 Perşembe 15:59
A A

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın seçim döneminde açıkladığı yeni kreş projesi için harekete geçildi. Belediye, Erdemir İlkokulu karşısındaki eski 2. El Oto Pazarı’nın olduğu 720 metrekarelik alana Çocuk Bakım Evi ve Kreş yapacak.
Başkan Posbıyık, çalışmayı Belediye Meclis toplantısında duyurdu. Halkın ihtiyaçlarını gözeterek hareket ettiklerini söyleyen Posbıyık, “Ekiplerimiz şu anda proje üzerinde çalışıyor. Çocuk Bakım Evi ve Kreş yaparak Ereğli halkının hizmetine sunmak istiyoruz” dedi.
Posbıyık ayrıca eski Erdemir Sineması’nın olduğu yerde 3 dönüm alan üzerinde yeni bir kafeterya projesi için çalışmalara başlandığını söyledi. Başkan Yardımcısı Haluk Okur da harita üzerinden yapılacak çalışmalarla ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu