AnaSayfa > Videolar > BİR ZAMANLAR KDZ.EREĞLİ..

BİR ZAMANLAR KDZ.EREĞLİ..

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kdz.Ereğli'nin bir zamanlar alt yapıda yaşadığı sıkıntıları görüntüleriyle anlattı ve göreve geldikleri günden itibaren alt yapıda yaptıkları hizmetleri açıkladı..İşte o video..

01.Nisan.2018 Pazar 11:55
A A

Başkan Uysal, 12 ayrı gündem maddesinin görüşüldüğü mecliste gündem maddelerine geçilmeden önce meclis üyelerine “Alt Yapı” da yapılan hizmetleri içeren video izletti.

Başkan Uysal, “Son 3,5 yılda felaketlerden dersler çıkararak ve DSİ ile el ele vererek önemli çalışmalar yaptık. Derelerimizin ıslah ettik.  Menfezler ve V kanallar yaptık, mahallelerde içme suyu hatlarını tamamen değiştirdik.

Çarşı merkezinin sel baskınlarından kurtulmasını içeren çalışmalarımız, kanalizasyonu olmayan mahallelere kanalizasyon hatlarının yapılması, 7 terfi istasyonu yapımı, doğalgaz ve elektrik hatlarının yenilenmesi ile bazı bölgelerde hatların yer altına alınmasının yanı sıra, Su Arıtma Tesisi’nin yapımını ilçemiz alt yapısı adına önemli hizmetlerdir” dedi.

Meclis Ocak ayı ikinci toplantısını yarın yapacak.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu