AnaSayfa > Spor > TERİM, KADIN FUTBOLUNU MASAYA YATIRDI, EREĞLİ'Yİ YUSUF ZOBAR TEMSİL ETTİ..

TERİM, KADIN FUTBOLUNU MASAYA YATIRDI, EREĞLİ'Yİ YUSUF ZOBAR TEMSİL ETTİ..

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kadınlar 1.ve 2. Lig kulüplerinin temsilcileriyle bir araya geldi. Kadınlar 1.Ligi'nde mücadele eden Ereğli Belediyespor'u temsilen Basın Sözcüsü Yusuf Zobar'ın katıldığı toplantıda konuşan Terim, kadın futbolunda eğitim anlamında önemli adımlar atacaklarını söyledi. Terim , "Kadın futbolunun bilinirliğini artırıcı çalışmalar yapılacak, kadın futboluna ekonomik kaynak yaratacak girişimler de hızlandırılacak."dedi.

07.Ağustos.2014 Perşembe 14:04
A A

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İstanbul Eurasia Limak Otel'de yapılan toplantıda Kadınlar 1.Ligi ve Kadınlar 2. Ligi kulüplerinin temsilcileriyle bir araya geldi.A Milli Takım Antrenörü Hamza Hamzaoğlu, A Milli Takım Kaleci Antrenörü ve Kaleci Eğitimi Departmanı Sorumlusu Alper Boğuşlu, Futbol Gelişim Direktörlüğü Koordinatörü Fatih İbradı ve Gelişim Ligleri Müdürü Erden Or'un da katıldığı toplantıda Kadınlar 1.Ligi'nden 10, Kadınlar 2.Ligi'nden ise 8 kulübün temsilcileri yer aldı. Söz konusu toplantıya Kadınlar 1.Ligi'nde mücadele eden Ereğli Belediyespor'u temsilen Basın Sözcüsü Yusuf Zobar katıldı.
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yaptığı açılış konuşmasında, daha önce tüm profesyonel liglerde yer alan kulüplerin antrenörleri ve Elit Akademi Ligi'nde mücadele eden kulüplerin akademi direktörleriyle görüş alışverişinde bulunduğunu, aynı derecede önem verdiği kadın futbolu için de kadın futbolu kulüplerinin temsilcileriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirtti.
Kulüp temsilcileri beklentilerini anlattı
Terim'in açılış konuşmasının ardından kulüp temsilcileri, organizasyonun Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in kadın futboluna verdiği değeri göstermesi açısından büyük önem taşıdığı görüşünde birleşti. Temsilciler yaklaşık 2 saat süren toplantıda sorunlarını, beklentilerini ve kadın futbolunu daha ileriye taşımak amacıyla hazırladıkları önerileri aktardı.
Toplantının ardından bir değerlendirme yapan Fatih Terim, yeni dönemde kadın futbolunda eğitim anlamında önemli adımlar atacaklarını söyledi. Terim ayrıca kadın futbolunun bilinirliğini artırıcı çalışmalar yapacaklarını, kadın futboluna ekonomik kaynak yaratacak girişimleri de hızlandıracaklarını kaydetti.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu