AnaSayfa > Siyaset > CHP EREĞLİ ÖRGÜTÜ, GENEL MERKEZİ ZİYARET ETTİ..

CHP EREĞLİ ÖRGÜTÜ, GENEL MERKEZİ ZİYARET ETTİ..

CHP Kdz Ereğli İlçe Örgütünün Genel Merkezde bir dizi ziyaretlerde bulunduğu bildirildi.

22.Eylül.2014 Pazartesi 14:08
A A

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, İlçe Sekreteri Ayşegül Erdoğan, İlçe Başkan Yardımcısı Fikret Aydeniz, İlçe Bilişim Sorumlusu H.Yalçın Erdemir ve Yönetim kurulu üyesi Gülsen Onat’tan oluşan CHP heyeti CHP Genel Merkezinde gerçekleştirdiği ziyarette Genel Başkan Yardımcıları ile görüştü.

CHP Ereğli ilçe örgütü,CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Koç, İşveren Sendikaları ve Kuruluşlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Burhan Şenatalar, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’la ayrı ayrı görüşerek fikir alışverişinde bulundu.

Diğer yandan, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 18. Olağanüstü Kurultay’dan sonra CHP’nin ve ülkenin durumu,2015 Genel Seçimlerine ilişkin Kdz Ereğli İlçe Örgütünün görüş ve düşünceleri, önerileri Genel Merkez yöneticileriyle birebir paylaşıldı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler