AnaSayfa > Güncel > GAZİ POLİSE, KDZ.EREĞLİ'DE SON GÖREV..

GAZİ POLİSE, KDZ.EREĞLİ'DE SON GÖREV..

Sakarya'da hayatını kaybeden Gazi Polis memuru Gazi Polis memuru Ekrem Çubukçu, memleketi Kdz.Ereğli Bölücek mahallesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

27.Mart.2017 Pazartesi 17:30
A A

2006 yılında Sakarya' da meydana gelen banka soygununa müdahale ederken vurulan ve gazi unvanını alan Ekrem Çubukçu, geçtiğimiz hafta geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren evli ve 3 çocuk babası Ekrem Çubukçu için ilk tören görev yaptığı Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü önünde yapıldı. Burada yapılan resmi törenin ardından Ekrem Çubukçu'nun cenazesi memleketi olan Zonguldak'ın Ereğli ilçesine getirildi. İlçeye bağlı Bölücek Mahallesine getirilen ve burada kılınan cenaze namazının ardından gazi polis memuru Ekrem Çubukçu son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazeye Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal,  AK Parti Önceki Dönem Milletvekili Ercan Candan, Ereğli Emniyet Müdürü Fahri Küçük,  Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ünsal Demir, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Çubuk’un mesai arkadaşları ve yakınları katıldı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler