AnaSayfa > Güncel > SON DAKİKA.. EREĞLİ EMNİYET MÜDÜRÜNÜN TAYİNİ ÇIKTI..

SON DAKİKA.. EREĞLİ EMNİYET MÜDÜRÜNÜN TAYİNİ ÇIKTI..

Ereğli Emniyetinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Emniyet Müdürü Timur Özgen'in Ereğli'deki görevi sona erdi, Kırklareli'ye tayini çıktı..

29.Ağustos.2015 Cumartesi 13:55
A A

Ereğli'de 2 yıldır Emniyet Müdürü olarak görev yapan  3. Sınıf Emniyet Müdürü Timur Özgen'in tayini çıktı.

Edinilen bilgilere göre, Emniyet Genel Müdürlüğü, Ağustos ayı atama ve tayinlerini yaptı. Son Emniyet Müdürleri kararnamesi ile Özgen'in tayini Kırıklareli'ne çıktı.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 2015 Genel Atama döneminde, İkinci Sınıf Emniyet Müdürü, Üçüncü Sınıf Emniyet Müdürü, Dördüncü Sınıf Emniyet Müdürü ve Emniyet Amiri rütbelerinde bulunan personelin atama ve yer değiştirme işlemlerini gerçekleştirildiği bildirildi.

Açıklamaya göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, 3201 sayılı Emniyet Teşkilat Kanunu, Emniyet Hizmetleri Sınıfı Mensupları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde 2015 yılı Genel Atama döneminde İkinci Sınıf Emniyet Müdürü, Üçüncü Sınıf Emniyet Müdürü, Dördüncü Sınıf Emniyet Müdürü ve Emniyet Amiri rütbelerinde toplam 2379 personelin terfi, atama ve yer değiştirme işlemlerini gerçekleşti.

Buna göre birinci hizmet bölgesinden ikinci hizmet bölgesine 367 personelin; ikinci hizmet bölgesinden birinci hizmet bölgesine 383 personelin; birinci hizmet bölgesinden birinci hizmet bölgesine 530 personelin, ikinci hizmet bölgesinden ikinci hizmet bölgesine 28 personelin atama işlemleri yapıldı.

Ayrıca 1071 personelin rütbe, terfi işlemleri yapıldı ve 501 personelin İPKA talepleri kabul edildi.

EREĞLİ'YE KİM GELECEK

Haberci'nin edindiği bilgilere göre, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 1 hafta içinde atama yapılacak. Ereğli'ye gelecek Emniyet Müdürünün isminin belli olduğu ve İl içinden bir tayin yapılacağı öğrenildi. 

Alaplı Emniyet Müdürü Erkan Tektaş ile Devrek Emniyet Müdürünün Ereğli için ismi geçtiği edindiğimiz bilgiler arasında..

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu kategorideki diğer haberler