AnaSayfa > Siyaset > EREĞLİ'DEN YARDIMLAR SURİYE'YE ULAŞTI..

EREĞLİ'DEN YARDIMLAR SURİYE'YE ULAŞTI..

İdlib’de görev yapan Kdz. Ereğlili Piyade Komando Uzman Çavuş Burak Aydın'ın çağrısı üzerine, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı tarafından İdlib’deki ihtiyaç sahibi çocuklara yönelik bir süre önce düzenlenen yardım kampanyasında toplanan kıyafet, kışlık ayakkabı ve oyuncaklar; Miraç Kandilinde İdlib’e ulaştı. Yardımlar, Uzman Çavuş Burak Aydın ve silah arkadaşları tarafından çocuklara teslim edilirken, çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.

11.Mart.2021 Perşembe 14:51
A A

Konuya ilişkin AK Parti Kdz. Ereğli Tanıtım ve Medya Başkanı Ömer Yazıcıoğlu'nun açıklaması şu şekilde:

"AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı, ihtiyaç sahibi yüzlerce İdlip’li çocuğu sevindirdi. İdlib’de görev yapan Kdz. Ereğlili Uzman Çavuş Burak Aydın'ın, ihtiyaç sahibi çocuklar için yaptığı çağrıya kayıtsız kalmayan AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı, İlçe Kadın Kolları Başkanlığı öncülüğünde Şubat ayında bir yardım kampanyası düzenlemişti. Yoğun ilgi gören kampanya kapsamında toplanan kıyafet, kışlık ayakkabı ve oyuncaklar, cinsiyet ve yaş gruplarına göre tasnif edilip özenle paketlenerek İdlib’e gönderilmişti. İçerisine çikolata ve şeker de konulan paketler İdlib’e ulaştı ve Miraç Kandilinde, Kdz. Ereğlili Piyade Komando Uzman Çavuş Burak Aydın ile silah arkadaşları tarafından ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtıldı.

AYDIN: “ALLAH RAZI OLSUN”

Kendilerine Kdz. Ereğli’den gönderilen kıyafet, kışlık ayakkabı ve oyuncakları teslim alan çocukların mutlulukları gözlerinden okunurken; Uzman Çavuş Burak Aydın, kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti. Aydın, “AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Kadın Kollarına ve yardımda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Bu mübarek günde, Miraç Kandilinde çocukların yüzünü güldürdük. Allah herkesten razı olsun” dedi.

BOZKURT: “MAZLUMLARIN YANINDAYIZ”

Düzenledikleri kampanyanın amacına ulaşmasından ve özelikle yardımların Miraç Kandilinde dağıtılmasından büyük bir memnuniyet ve mutluluk duyduklarını ifade eden AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt; İdlib’de ihtiyaç sahibi çocuklara yardımcı olmalarına vesile olan Uzman Çavuş Burak Aydın ile kampanyayı başarılı bir şekilde sonuçlandırarak yüzlerce çocuğun yüzünün gülmesini sağlayan Kadın Kolları Başkanı Fadime Doğru başta olmak üzere Kadın Kolları Yönetimine, Gençlik Kollarına, kampanyaya destek veren herkese ve yardımların Hatay’a götürülmesini sağlayanlara teşekkür etti. Bozkurt, ayrıca, mazlumların yanında yer almaya devam edeceklerini vurguladı.

DOĞRU, AYDIN’A TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Kadın Kolları Başkanı Fadime Doğru ise kampanya kapsamında çok sayıda partilinin büyük bir özveri ve fedakârlıkla çalıştığını ifade ederek; “Yardımları teslim alan çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüm ve gülümsemeleri görünce tüm yorgunluğumuz gitti” dedi.

Kampanyaya katkı sağlayan herkese teşekkür eden Doğru; "Askerimizin çağrısına duyarsız kalamadık. Ereğlili AK Kadınlar olarak, ön çalışma yaptık. Çocuklarımıza uygun olan kıyafetleri, kışlık ayakkabıları ve oyuncakları gönüllülerimiz toparladı. Yaş ve cinsiyet olarak ayırdık, ütülenerek paketledik. 3-4 takım kıyafet koymaya çalıştık. Bu yardıma vesile olan askerimize, her zaman yanımızda olan İlçe Başkanımız Sayın Saffet Bozkurt’a, kampanyada bir fiil görev alan Kadın ve Gençlik Kollarımız ile emeği ve katkısı bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, yardımların mübarek Miraç Kandilinde dağıtılmış olması da bizim için anlamlıdır" ifadelerini kullandı."

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler