AnaSayfa > Spor > EREĞLİ BELEDİYESPOR VEDALAŞTI

EREĞLİ BELEDİYESPOR VEDALAŞTI

Bölgesel Amatör Lig’de 2014-2015 sezonunu 31 puanla tamamlayarak gelecek sezonda da BAL Ligi’nde mücadele etme hakkı kazanan Kdz. Ereğli Belediyespor’da tatil başladı.

14.Nisan.2015 Salı 12:42
A A

Yönetim kurulu, teknik kadro ve oyuncular tesislerde son kez bir araya gelip vedalaştı. Kulüp 2. Başkanı Ayhan Atay, “ Zor bir lig geride kaldı. Beraber üzüldük, beraber sevindik. Sonuçta son gülen biz olduk. Bu sezon bizim için iyi bir tecrübe oldu. “dedi.

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta sezonu 31 puanla 8.sırada tamamlayan ve sezon boyunca geriden takip ettiği bir diğer Zonguldak temsilcisi Kozlu Belediyespor’u sıralamada geride bırakarak rakibini baraj maçına iten Kdz. Ereğli Belediyespor’da yönetim, teknik kadro ve oyuncular son kez bir araya gelip vedalaştı.

ATAY; “ BİZİM İÇİN İYİ BİR TECRÜBE OLDU” Ereğli Belediyespor 2. Başkanı Ayhan Atay, tesislerdeki vedalaşma törenindeki konuşmasına oyunculara Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın selam ve sevgilerini ileterek başladı. Sezon boyunca beraber sevinip, beraber üzüldüklerini söyleyen Atay, “Geçmişe dönmenin manası yok.

Bu sezon yaşadığımız her şey bizim için bir tecrübe oldu. Bir çok açıdan şanssızlıklar yaşasak da, sezonu en azından baraj maçı stresi yaşamayacak şekilde bitirdik. Ben bu anlamda yönetimde bulunan arkadaşlarımızı, teknik kadroyu ve sahada mücadelesini sonuna kadar veren oyuncularımızı kutluyorum“dedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler