AnaSayfa > Asayiş > ANIT ÖNÜNDE, KILIÇ ÇEKTİ!

ANIT ÖNÜNDE, KILIÇ ÇEKTİ!

Gaziler Günü nedeniyle Kdz.Ereğli Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende Göçmenler Mahallesinde bulunan Sosyete Pazarının işletmecisi Selçuk Danışmaz(38), yanında getirdiği kılıcı çekti..

20.Eylül.2014 Cumartesi 14:59
A A

Gaziler Günü nedeniyle Kdz.Ereğli Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende ilginç bir olay yaşandı.

Anıta Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan, Belediye Başkan Vekili Reşat Latif, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ereğli Şube Başkanı Temel Şahin, Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ereğli Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdüven çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu.
İstiklal Marşı'nın okunması sırasında ise anıt önüne gelen Göçmenler Mahallesinde bulunan Sosyete Pazarının işletmecisi Selçuk Danışmaz(38), yanında getirdiği kılıcı çıkararak orkestra şefi gibi hareket etti. Bir süre ne olup bittiğini anlamaya çalışılırken Danışmaz, istiklal marşı’nın okunmasının hemen ardından yanına yaklaşan polislere kılıç ve gazi fotoğraflarını teslim etti.

Merkez Karakoluna götürülen Selçuk Danışmaz  ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler