AnaSayfa > Güncel > BAŞKAN POSBIYIK, YENİ YILI KUTLADI

BAŞKAN POSBIYIK, YENİ YILI KUTLADI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, yeni yıl mesajı yayımladı.

31.Aralık.2022 Cumartesi 17:09
A A

Başkan Halil Posbıyık, mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Acı ve tatlı birçok hatırayı geride bırakırken, yeni bir yıla daha başlayacak olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Diliyorum ki 2022 yılı üzüntülerin, küskünlüklerin ve hastalıkların geride kaldığı bir yıl olur.
2022 yılında ülke olarak yaşadığımız birçok sıkıntı ve zorlukla beraber, bizler de Kdz.Ereğli Belediyesi olarak hedeflerimiz doğrultusunda hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştık.
Kentimiz için adil, katılımcı yönetim anlayışımızı her geçen gün geliştirerek, halkımıza fayda sağlayan sosyal belediyecilik çalışmalarımızla, kimseyi ayırt etmeden, gönülden gönüle bağ kurarak, şeffaf bir şekilde hemşehrilerimizin yanında olduk.
Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı ve beklentilerin arttığı bir ortamı yaratmaktadır. Yeni yılda da birlik ve beraberlik içerisinde, gözlerde umut, yüzlerde mutluluk olmak için tüm imkânlarımızla hemşehrilemizin yanında olacağız.
2023 yılında yeni ve güzel başlangıçların yaşanacağı, sağlık ve mutluluğun hakim olduğu, bereket ve huzur dolu bir yıl geçirmemiz dileğiyle hepinizi sevgi, barış ve dostluk duygularımla selamlıyorum…
Yeni yılınız kutlu olsun.”

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler