AnaSayfa > Güncel > BAŞKAN POSBIYIK, SOSYAL MEDYADAN GELEN SORULARI YANITLADI

BAŞKAN POSBIYIK, SOSYAL MEDYADAN GELEN SORULARI YANITLADI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, sosyal medya takipçilerinin sorduğu soruları “Başkana Soruyorum” programında yanıtladı.

20.Ekim.2022 Perşembe 16:13
A A

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, SBD TV ve sosyal medya hesapları için hazırlanan “Başkana Soruyorum” programında, geçtiğimiz hafta sosyal medya üzerinden gönderilen soruları samimiyetle yanıtladı.

Keyifli geçen programın ilk bölümünde Posbıyık, Instagram’dan gelen çok sayıda soru arasından rastgele seçim yaparken, şahsına ait ve belediye hizmetlerine ilişkin konulardan bahsederken, takipçileri ile buluşmaya devam edeceğini belirterek bazı tavsiyelerde bulundu.
Başkan Posbıyık’ın gençlerin sorularına verdiği yanıtların yer aldığı “Başkana Soruyorum” programının 1. Bölümü yayında.

İşte Başkan Posbıyık’ın cevapları:
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/V6dUlKUp6Ro?start=2160" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
SBD TV Youtube Kanalına abone ol:
https://bit.ly/3SkSZZ7
Sosyal Medya Linkleri:
https://www.instagram.com/halil_posbiyik/
https://www.facebook.com/h.posbiyik
https://www.facebook.com/halil.posbiyik
https://www.facebook.com/KdzEregliBelediye
https://www.instagram.com/kdzereglibelediyesi/

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler