AnaSayfa > Güncel > BOZKURT, TEŞEKKÜR ETTİ

BOZKURT, TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Dayanışma ve Kaynaşma Kahvaltısına katılanlara teşekkür etti.

28.Eylül.2021 Salı 11:29
A A

Bozkurt, yaptığı açıklamada; düzenledikleri kahvaltıda güzel bir birliktelik sağladıklarını ifade ederek emeği bulunan herkese de şükranlarını sundu.

Bozkurt, açıklamasında şunları kaydetti:

“Öncelikle dün düzenlediğimiz kahvaltı programımızda, AK Parti ailesi olarak birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde bir bütün olduğumuzu bir kez daha ortaya koyduğumuz için mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bu noktada programımıza katılan Sayın Milletvekillerimiz başta olmak üzere, önceki dönem Milletvekillerimize, İl Başkan Vekilimiz ve İl Yöneticilerimize,Merkez İlçe Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Belediye Başkanlarımıza, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyelerimize, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize, İlçe Kadın Kolları Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerine, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerine,Alaplı İlçe Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerine,Belde Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu Üyelerine, önceki dönem İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımıza, önceki dönem İlçe ve Belde Başkanlarımıza, önceki dönem İlçe ve Belde Belediye Meclis Üyelerimize, önceki dönem İl Genel Meclisi Üyelerimize, Mahalle ve Köy temsilcilerimize, Sivil Toplum Örgütlerinin Başkan ve Yöneticilerine, Muhtarlarımıza ve partimize kuruluşundan bu yana emek vermiş tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca, kahvaltı programımızı gerçekleştirdiğimiz salonun hazırlanmasından programın sona ermesine kadar yoğun emek sarf eden arkadaşlarımıza da şükranlarımı sunuyorum. Bunun yanında, bundan sonra da çeşitli vesilelerle bir araya gelerek, bütünlüğümüzü koruyacağımızı belirtmek istiyorum. Göreve geldiğimizde de ifade ettiğim gibi, hiçbir zaman ‘Sen-ben’ demeyeceğiz, ‘Biz’ diyeceğiz, ‘Kdz. Ereğli’ diyeceğiz, ‘AK davamız’ diyeceğiz veKdz. Ereğli Belediyesi’ni AK Belediyeler arasına sokmak için hiç durmadan emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. İlçemizde çalışmaları devam eden ve ilçemize kazandırılması gereken kamu yatırımlarının sıkı takipçisi olacağız. Kdz. Ereğli’mizin daha yaşanılabilir bir şehir olması için gece-gündüz demeden çalışacağız.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, kahvaltı programımıza katılan, katılmak isteyip te bir vesileyle aramızda bulunamayan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Ömer YAZICIOĞLU

AK Parti Kdz. Ereğli Tanıtım ve Medya Başkanı

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler