AnaSayfa > Güncel > BARIŞ PLAJI’NDA KUM VE DENİZ VOLEYBOLU START ALDI

BARIŞ PLAJI’NDA KUM VE DENİZ VOLEYBOLU START ALDI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Barış Plajı’nda kum ve deniz voleyboluna start verdi. Belediye müdürlükler arası deniz ve plaj voleybolu turnuvasının başlama vuruşunu yapan Posbıyık, “Barış Plajı’nda spor aktiviteleri de olacak dedik ve hem deniz hem de kum voleybolunu başlatıyoruz. Cumartesi akşamı da canlı müzik dinletileri ve yarışmalar başlıyor. Tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

16.Temmuz.2021 Cuma 14:46
A A

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Barış Plajı Tesisleri’nde kum voleybolu sahasında düzenlenen belediye müdürlükler arası deniz ve plaj voleybolu turnuvasını başlattı.
Başkan Posbıyık, halkın hizmetine kazandırdıkları Barış Plajı’nda ilk yıl belli bir bölümü hizmete açtıklarını bu yılda Dostluk Mesire Alanı’na kadar uzanan koyu hizmete açmak için çalışmaların süratle devam ettiğini belirterek, plaj eğlencelerini renklendirecek sportif etkinliklerinde başladığını duyurdu.
Belediye müdürlükler arası plaj ve deniz voleybolu turnuvasına start veren Posbıyık şunları söyledi:
“Barış Plajı’nda spor aktiviteleri de olacak dedik ve hem deniz hem de kum voleybolunu başlatıyoruz. Bunun için kum getirdik, sahamızı kurduk. Daha kaliteli kum getirmek için de arkadaşlarımız çalışma yapıyor. Plaj voleybolunda ilk olarak belediyedeki müdürlükler arası bir müsabakayla başlıyoruz turnuvaya. Bu hem burada olacak hem denizde voleybol sistemlerini aldık denizde voleybol oynanacak. Bunun yanı sıra ileriki haftalarda Ereğlideki bürokratların bulunduğu kurumlar arası müsabakalara başlayacağız. Kazananlara ödüller vereceğiz. Tüm halkımızın kullanımına açtık. Cumartesi akşamı da canlı müzik dinletileri ve yarışmalar başlıyor. Herkesi davet ediyorum.”

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler