AnaSayfa > Siyaset > BOZKURT: “GENÇLERE GÜVENİYORUZ”

BOZKURT: “GENÇLERE GÜVENİYORUZ”

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, “Bütün olumsuz şartlara rağmen, binlerce şehit vererek, büyük fedakârlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti; geleceğimizin teminatı olan gençlerimize emanet edilmiştir” dedi.

18.Mayıs.2021 Salı 12:57
A A

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Mesajında 19 Mayıs’ın, Türk Milleti’nin gücünü ve kudretini dünyaya ispatladığı, gür sesi ile bağımsızlığını haykırdığı önemli bir gün olduğunu ifade eden Bozkurt; “Bu emaneti bütün güzellikleriyle, milli ve manevi zenginlikleriyle gelecek kuşaklara teslim etmek tüm gençlerimizin en başta gelen görev ve sorumluluğudur” ifadesine yer verdi:
Bozkurt, şunları kaydetti:
“Türk Milletinin bağımsızlık umutlarının inanca dönüştüğü tarih olan 19 Mayıs 1919’un 102. yıldönümünü birlikte kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışıyla başlayıp, Cumhuriyetimizin kurulmasıyla neticelenen bağımsızlık mücadelemiz, Ülkemiz için gelecek adına atılan tarihi bir adımdır.
Türk milletini aydınlığa kavuşturan, İstiklal mücadelesinin ilk kıvılcımı olan 19 Mayıs, Atatürk tarafından gençliğe armağan edilmiş bir bayramdır.
Kıymetli gençler; Cumhuriyetimizi korumak, daha ileri noktalara taşımak ve muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak için her zamankinden çok çalışmalısınız. İdeallerinin peşinden kararlılıkla giden, güçlü, dinamik, kendine güvenen, milli ve manevi değerlere sahip gençler olarak yetişmeniz en büyük arzumuzdur. Ülkemizin geleceğinde söz sahibi olduğunuzda büyük bir özveriyle çalışmaya ve ülkemizi daha güçlü yarınlara taşımaya hazır olmalısınız. Güçlü ve müreffeh bir Türkiye idealini yaşatacak olan en büyük güvencemiz sizlersiniz. Bu nedenle sizlerin çağın gerekleri doğrultusunda nitelikli bir eğitim alarak en iyi şekilde yetişmeniz, devlet ve millet olarak en önemli gayemizdir. Sizleri seviyor, sizlere güveniyor ve sizlerle gurur duyuyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle; bütün vatandaşlarımızın, sevgili gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi, vefat eden gazilerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.”

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler