AnaSayfa > Güncel > KDZ. EREĞLİLİ GURBETÇİLERDEN POSBIYIK’A ZİYARET

KDZ. EREĞLİLİ GURBETÇİLERDEN POSBIYIK’A ZİYARET

Avrupa Kdz. Ereğlililer Derneği yönetimi ve üyeler Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti. Dernek Başkanı İsmail Aydın, Onursal Başkan olarak Başkan Halil Posbıyık’ı seçtiklerini açıkladı.

20.Ağustos.2020 Perşembe 13:43
A A

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Avrupa’da örgütlenme çalışmalarını tamamlayan Avrupa Kdz. Ereğlililer Derneği yönetimini ve üyeleri başkanlık makamında misafir etti.
Avrupa Kdz.Ereğliler Derneği Başkanı İsmail Aydın, beraberinde Mehmet Bayramcı, Fatih Demircan, Oktay Kılıç, Şükrü Sezgin, Sevim Can, Cemal Akkanat, Teyhan Çınar, Ereğli esnaflarından Çetin Danyıldız, Av. Engin Güner ve Belediye Meclis Üyesi Yaşare Aydın ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, derneğin onursal başkanı olarak Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı seçtiklerini açıkladı.
Başkan Posbıyık, teşekkür etti, “Bu yıl pandemiden dolayı gurbetçiler gecemizi yapamadık. Ancak önümüzdeki yıl inşallah geniş bir katılımla yapmayı planlıyoruz. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.
Dernek yönetimi Başkan Posbıyık’ı Almanya’da düzenleyecekleri gurbetçiler gecesine davet etti.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler