AnaSayfa > Spor > GENÇ YETENEKLER SERTİFİKALARINI ALDI

GENÇ YETENEKLER SERTİFİKALARINI ALDI

Kdz.Ereğli Belediyespor Kulübünce düzenlenen ve 20 Haziran tarihinde başlayan Futbol Yaz Okulu, düzenlenen sertifika töreni ile sona erdi. 99-2009 doğumlu genç yeteneklere sertifikalarının verildiği törende konuşan Ereğli Belediyespor 2.Başkanı Ayhan Atay, “Ereğli Belediyespor kulübü olarak tesisleşme ve kurumsallaşmanın yanında, alt yapımıza da büyük önem veriyoruz. Futbolda kalıcı başarı ancak, sistemli bir alt yapı çalışması ile mümkündür. “dedi.

25.Temmuz.2014 Cuma 13:08
A A

Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü’nce düzenlenen Futbol Yaz Okulu düzenlenen sertifika töreni ile sona erdi. Beyçayırı Stadı’nda düzenlenen törene Ereğli Belediyespor 2.Başkanı Ayhan Atay, As Başkan İhsan Yazıcıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Fevzi Mazlum, Futbol Şube Sorumlusu Gökmen Baydan, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Ağlar, Baki Kara,Levent Kalyoncu ve yaz okulunda eğitim alan genç yeteneklerin aileleri katıldı.

“ALT YAPIYA ÖNEM VERİYORUZ”
Sertifika töreninde konuşan Ereğli Belediyespor 2.Başkanı Ayhan Atay, Futbol Yaz Okulu’nda, 99-2009 doğumlu olan ve 5 hafta boyunca temel futbol eğitimi alan 205 genç yeteneğin eğitimlerini tamamladığı hatırlatarak, Ereğli Belediyespor kulübünün tesisleşme ve kurumsallaşmanın yanında alt yapıya da büyük önem verdiklerini söyledi.

“Futbolda kalıcı başarı ancak, sistemli bir alt yapı çalışması ile mümkündür. Bizler Ereğli Belediyespor kulübü olarak, güçlü temeller üzerine inşa edilmiş bir alt yapı sisteminin önemine inananlardanız” Atay, “Bu sistemi başarıya dönüştürmenin ancak, sistemin kalıcılığı ile sağlanabileceğini de çok iyi biliyoruz. “dedi.

Atay’ın konuşmasının ardından genç yeteneklere sertifikaları dağıtıldı. Törene katılanlar hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler