AnaSayfa > Siyaset > BALCI'DAN AÇIKLAMA VAR: MEYDANI BOŞ BULAMAYACAKLAR..

BALCI'DAN AÇIKLAMA VAR: MEYDANI BOŞ BULAMAYACAKLAR..

CHP Ereğli İlçe Başkan adayı Yaşar Balcı, “Meydanı boş bulamayacaklar” dedi…

17.Kasım.2015 Salı 13:22
A A

CHP Ereğli İlçe Başkanı Adayı Yaşar Balcı, kendisinin oturduğu mahallede delege seçilememesinin nedenini anlattı ve “Meydan boş değil” dedi.

Balcı, sosyal medyadaki kişisel sayfasından şu açıklamayı yaptı;

“Cumartesi günü parti binamızda yapılan , uzunmehmet ,müftü,bağlık ve suleymanlar mahalleleri delege seçimlerine katılarak oy veren partimizde demokrasi heyecanı yaratan tüm partililerimize çok teşekkür ederim. Sonuçlarını bildiğimiz 18 mahallemizde toplam delege sayısı 170 olup, listelerin % 65 verdiğimiz mevcudu değiştirme mücadelemize destek vermiştir. Yönetim ve Meclis gurubu işlerini güçlerini bırakıp şu anda oturmuş olduğum 8 delege sayısı olan uzunmehmet mahallesinde seçilmemem için ellerinden gelen herşeyi yaptılar ve emellerine ulaştılar. Ancak şunu unutmasınlar. Uzunmehmet mah, delege olamadık diye partimizi Ereğli'de başarısız duruma getirenler , Meydanı boş bulamayacaklardır. Ben tüm partililerimize , listelerimize oy veren vermeyen herkese teşekkür ederim.”

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler