AnaSayfa > Siyaset > ‘EREĞLİ’YE HUZUR GELECEK’ DİYORDU AMA BAKIN YİNE NE YAPTI?

‘EREĞLİ’YE HUZUR GELECEK’ DİYORDU AMA BAKIN YİNE NE YAPTI?

Kendisine Belediye Başkanlığını kazandıran Meclis üyelerine ‘Menfaatçiler’ diyen Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, bu kez de CHP Belediye Meclis Üyelerini dışladı..

29.Kasım.2014 Cumartesi 16:46
A A

‘Ereğli’ye huzur gelecek’ diye 30 Mart seçimlerinden önce milletten oy isteyen Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, kendi meclis üyeleriyle ‘kavga’ etmekten hizmet etmeye vakit bulamadığı bir dönemde, bu kez de CHP Ereğli Belediye Meclis Üyelerini dışladı.

MUHTARLARIN TOPLANTISINA SADECE AK PARTİ’LİLERİ DAVET ETTİ..
Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yarın sabah(Pazar günü) Belediye Yemekhanesinde mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya gelecek.
Uysal, yarın sabah Belediye faaliyeti olarak Muhtarlara vereceği bu kahvaltılı toplantıya, sadece AK Parti’li Meclis Üyelerini davet ederek, ayrımcılık yaptı.
Belediyeden meclis üyelerine geçilen mesajda; “Başkanımız Opr.Dr.Hüseyin Uysal yarın sabah saat 10:30’da belediyemizin yemekhanesinde verilecek olan kahvaltıya mahalle muhtarlarımızı ve AK Parti meclis üyelerimizi davet eder. Bilginize” denildi.
Bu durumu öğrenen CHP Belediye Meclis Üyeleri, “Halil bey bu tür belediye faaliyetlerini ilgilendiren toplantılara siyasi parti farkı gözetmeksizin tüm belediye meclis üyelerini davet ederdi. Katılmak isteyen katılırdı. İşte bu da, Belediye yönetmenin bir farkı” yorumunda bulundular..

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Bu kategorideki diğer haberler